Bănci din România care acceptă Google Pay. Cele 7 instituții care au intrat primele în program

Daria Petrescu 18.11.2020, 14:45
Bănci din România care acceptă Google Pay. Cele 7 instituții care au intrat primele în program

Google Pay reunește toate modurile în care puteți plăti cu Google. După ce introduceți informațiile cardului îl puteți folosi pentru a cumpăra produse în aplicații și pe site-uri sau a cumpăra produse Google. De asemenea, poți face achiziții în magazine cu ajutorul telefonului. Astfel că, există multe modalități de a vă ușura munca, făcând totul în mediul online. De ceva timp, mai multe bănci din România acceptă Google Pay,o oportunitate pentru cei care vor să își simplifice munca.  Iată cele 7 instituții care au intrat primele în program.

Bănci din România care acceptă Google Pay

Deţinătorii de carduri Visa emise de Alpha Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank, Orange Money, Revolut şi UniCredit Bank pot face plăţi. Se poate face asta, cu telefonul mobil, prin Google Pay, în aplicaţiile de mobile banking.

Visa a extins plăţile mobile printr-un parteneriat cu Google Pay şi şapte bănci de pe piaţa locală, România alăturându-se altor 19 ţări europene în care tehnologia este deja disponibilă.

Google Pay permite efectuarea de plăţi simplu, sigur şi rapid, atât online cât şi în magazine. “Tehnologia contactless este cheia dezvoltării plăţilor mobile, România fiind foarte bine poziţionată din această perspectivă ţinând cont că infrastructura de plată este aproape în totalitate echipată cu NFC.

Peste 7 din 10 carduri Visa în România pot fi folosite acum pentru a plăti cu Google Pay online, în aplicaţiile şi pe site-urile comercianţilor, în magazine la orice terminal de plată contactless sau în mijloacele de transport public.

Astfel, consumatorii vor putea să se bucure de o experienţă de cumpărături mult mai simplă şi sigură atunci când îşi utilizează dispozitivul mobil”, a declarat Cătălin Creţu, General Manager pentru România, Malta, Croaţia şi Slovenia în cadrul Visa, potrivit zf.ro.

Românii pot active serviciul Google Pay din aplicaţiile de mobile banking ale:

– Alpha Bank

– Banca Transilvania

– CEC Bank

– ING Bank

-Orange Money

– Revolut

– UniCredit Bank

Tot mai mulți consumatori adoptă această metodă extrem de simplă de plătit

Peste 80% din plăţile fizice realizate cu carduri Visa la comercianţi în Europa erau contactless la sfârşitul lunii septembrie 2020 Astfel că, aveți șansa să faceți plăți contactless cu dispozitive mobile.

Tot mai mulți consumatori adoptă această metodă extrem de simplă de plătit. Printr-o simplă apropiere a cardului, problema este rezolvată. În ultimii ani tranzacţiile contactless înregistrează o creştere spectaculoasă, mulți preferând să apeleze la o metodă mult mai simplă.

„Consumatorii din România sunt invitaţi să se bucure de toate beneficiile unei experienţe de plată simplă”

În țara noastră, peste 9 din 10 plăţi realizate cu Visa prin card sau telefonul mobil sunt contactless. „Nu a existat niciodată o cerere mai mare pentru soluţii simple, sigure şi utile de plată.

Suntem încântaţi să continuăm colaborarea excelentă cu Visa pentru a permite deţinătorilor de carduri Visa din toate băncile partenere participante să acceseze serviciul Google Pay prin intermediul aplicaţiilor de mobile banking ale acestora.

Începând de astăzi, consumatorii din România sunt invitaţi să se bucure de toate beneficiile unei experienţe de plată simplă şi rapidă, atât online cât şi în magazine”, a declarat Florence Diss, Coordonator Parteneriate pentru Plăţi la Google.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI