Program Mega Image de Crăciun, 2020. Sunt magazine care funcționează non-stop?

Iancu Andreea 21.12.2020, 14:05
Program Mega Image de Crăciun, 2020. Sunt magazine care funcționează non-stop?

Având în vedere situația actuală, în contextul limitărilor impuse de pandemie, magazinele din România și-au modificat orarul de funcționare în perioada sărbătorilor. Pentru a fi alături de clienții și angajații săi deopotrivă, iată ce program Mega Image este valabil de Crăciun.

Ce se întâmplă cu orarul magazinelor de sărbători

Sărbătorile de iarnă din acest an au loc în timpul pandemiei și deci sunt marcate de restricții din partea autorităților. Astfel, românii nu se vor putea bucura de petrecerile cu invitați numeroși și nici nu vor putea să părăsească localitatea din fără un motiv întemeiat acolo unde este impusă carantina. De asemenea, deplasările nocturne, după ora 23:00 sunt și ele interzise. Astfel, populația este sfătuită să se aprovizioneze din timp, mai cu seamă că urmează o perioadă de liber și pentru angajații magazinelor.

Lanțul de magazine Mega Image se aliniază acestor noi măsuri pe care le-au instituit autoritățile și stabilește un program de funcționare pentru perioada Crăciunului. Astfel, având în vedere că în calendarul pe 2020 Crăciunul este celebrat vineri, 25 decembrie și sâmbătă, 26 decembrie, când este A doua zi de Crăciun, orarul magazinelor Mega Image va fi diferit decât normal.

Ulterior, zilele libere de Revelion vor fi considerate vineri, 1 ianuarie, când este sărbătorit Anul Nou, dar și 2 ianuarie, sâmbătă, a doua zi după trecerea dintre ani. Astfel, majoritatea angajaților magazinelor se va bucura de două zile alături de familie. Totodată, românii din toată țara sunt îndrumați să își facă deja cumpărăturile, ținând cont de restricții, dar și de programul special de funcționare al magazinelor.

Clienții sunt așteptați în magazine în timpul programului special de sărbători
Clienții sunt așteptați în magazine în timpul programului special de sărbători

Program Mega Image Crăciun 2020

În funcție de restricțiile care pot apărea în perioada următoare, magazinele Mega Image își vor modifica programul, ținând cont de măsurile autorităților și de locația magazinului. Pentru că programul Mega Image de Crăciun ar putea să fie diferit în funcție de oraș, conducerea îi sfătuiește pe clienții cumpărători să verifice site-ul oficial pentru a fi al curent cu noutățile apărute.

  • Luni, 21 decembrie 2020 – 07:00 – 21:00
  • Marți, 22 decembrie 2020 – 07:00 – 21:00
  • Miercuri, 23 decembrie 2020 – 07:00 – 21:00
  • Joi, 24 decembrie 2020 – 07:00 – 21:00
  • Vineri, 25 decembrie 2020 — Închis.

Dincolo de promoțiile zilnice din magazinele Mega Image, supermarketul pune la dispoziția clienților săi livrarea produselor oriunde în țară. De asemenea, conform site-ului www.mega-image.ro, cumpărătorii își pot achiziționa 24/7 produsele vândute de Mega Image în regim online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...