Produsul Lidl care se vinde la un preț astronomic pe internet. E ediție limitată

Badea Violeta 05.08.2022, 15:03
Produsul Lidl care se vinde la un preț astronomic pe internet. E ediție limitată

Lidl este unul dintre cele mai populare hypermaketuri din țara noastră și nu numai. În afară de alimente și băuturi, celebrul retailer german comercializează și îmbrăcăminte și încălțăminte, iar raportul calitate-preț este mai mult decât satisfăcător. Datorită succesului pe care l-a avut în mai multe țări, un produs Lidl a ajuns să se vândă acum la un preț astronomic pe internet. Iată despre ce este vorba!

Produsul Lidl aflat la mare căutare

În urmă cu ceva timp, celebrul retailer german a lansat o linie de încălțăminte, șlapi, șosete și tricouri cu propriul logo. Produsele s-au vândut ca pâinea caldă în mai multe țări din Europa și pentru că s-au bucurat de un succes colosal, acestea au ajuns să se vândă la un preț astronomic pe diferite site-uri.

De exemplu, adidașii Lidl care s-au vândut și în România cu 50 de lei, acum au ajuns să coste pe eBay 6.000 de euro. Europenii au fost cuceriți de sneakersii lanțului de magazine, cei despre care am menționat mai sus. În trecut, aceștia au costat în majoritatea țărilor 13 euro, iar acum pe E-bay prețul a explodat. Pentru a-i achiziționa, o persoană a scos din buzunar nu mai puțin de 6.700 euro.

Și celelalte produse Lidl s-au vândut la foc automat, imediat după ce au fost lansate. Șosetele costau 2,99 euro, tricourile 4,99 euro și șlapii se vindeau la un preț de 4,99 euro. Ediție a fost limitată, așa că oamenii s-au înghesuit pentru a achiziționa cât mai repede produsele.

Adidasii de la Lidl
Adidasii de la Lidl

Noul serviciu pe care îl oferă Lidl

Lidl oferă un nou serviciu pentru clienții săi. Momentan, acesta a fost inclus doar în Germania, dar nu este exclus să-l vedem în curând și la noi în țară. Este vorba despre un abonament în valoare de 222 de euro pe lună, în schimbul căreia clienții vor putea utiliza un autoturism electric.

În funcție de modul în care va evolua acest program pilot, reprezentanții lanțului de magazine ar putea lansa această ofertă și pe piața altor țări. În Germania, automobilul dat spre folosință este un Elaris Finn. Este vorba despre un vehicul în două uși cu o viteză maximă de 115 km/h.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...