Anunțul zilei de la Lidl pentru români. Ultima zi este 28 august

Badea Violeta 03.08.2022, 12:50
Anunțul zilei de la Lidl pentru români. Ultima zi este 28 august

Vești bune pentru clienții Lidl! În această vară, celebrul retailer german vine cu surprize uriașe pentru români. Reprezentanții lanțului de magazine Lidl anunță că premiile sunt substanţiale și pot fi oferite până pe data de 28 august. Cum poți intra în posesia lor? Afla toate detaliile din rândurile care urmează!

Surprize uriașe pentru toți clienții lanțului de magazine Lidl

E vară, un anotimp al vacanțelor, al frumuseții și al bucuriei, așa că reprezentanții cunoscutului retailer german s-au gândit să le pregătească câteva surprize clienților fideli.

În magazinele din toată ţara se vor oferi premii senzaționale până pe data de 28 august. Mai exact, Lidl România le va acorda oamenilor în mod gratuit trei biciclete pliabile, o sută de cupoane de cumparaturi în valoare de 100 de lei fiecare, utilizabile prin LIDL Plus, dar și cinci Xiaomi Smart Air Purifier 4.

Pentru a avea șanse de câștig, trebuie doar să achiziționați înghețată de minimum 15 lei din oricare dintre magazinele Lidl din țară, și să scanați cardul Lidl Plus, la casa de marcat, atunci ați făcut un prim pas spre câștig.

Mai departe, trebuie să confirmați și în aplicația Lidl PLus înscrierea în cadrul acestei promoții speciale, astfel intrați în cursa pentru obținerea premiilor de mai sus.

Premii pentru clientii care cumpara inghetata de la Lidl
Premii pentru clientii care cumpara inghetata de la Lidl

Campania se va desfășura până până pe data de 28 august

Clienții care încă nu dețin un card Lidl Plus, pot cere informații în oricare dintre magazinele din țară, procedura de obținere a unuia fiind una cât se poate de simplă.

Reprezentanții Lidl au ținut, de asemenea, să le transmită românilor că pot achiziționa oricare dintre tipurile de înghețată disponibile în magazinele sale din toate colțurile țării.

Totuși, aceștia trebuie să știe că în cazul Gelatelli există și o altă promoție aflată în plină derulare, astfel că oamenii se pot înscrie la ambele pentru a câștiga premiile puse în joc.

Campania promoțională despre care am vorbit mai sus se derulează până pe data de 28 august, așa că românii au la dispoziție suficient timp pentru a se înscrie. Iubitorii de înghețată vor fi extrem de fericiți să afle de această campanie extraordinară!

Urmăriți Impact.ro și pe