Prințul William și Kate Middleton încep să se promoveze după modelul Harry- Meghan Markle. Tocmai și-au lansat canalul de youtube

Nicu Stan 07.05.2021, 08:06
Prințul William și Kate Middleton încep să se promoveze după modelul Harry- Meghan Markle. Tocmai și-au lansat canalul de youtube

Prințul William și Kate Middleton încep să se promoveze după modelul Harry- Meghan Markle. Cei doi tocmai ce și-au lansat canalul propriu de Youtube.

Prințul William și Kate Middleton și-au făcut propriul canal de Youtube. Câți abonați au după primele 24 de ore

Prințul William și Kate Middleton încep să se promoveze după modelul fratelui și cumnatei lor, Harry- Meghan Markle. Aceștia tocmai și-au lansat propriul canalul de Youtube.

Prinţul William şi Kate Middleton au anunţat lansarea propriului canal de YouTube.

William si Kate Middleton au trei copii
William si Kate Middleton au trei copii

Willliam și Kate Middleton au făcut un teaser

“Bine aţi venit pe canalul nostru oficial de YouTube!”, au scris ei, prezentând un teaser de un minut, transmite news.ro.

În primul mesaj transmis de cei doi, prințul Harry își avertizează soția să aibă grijă ce spune întrucât va fi auzită de fani.

Ce conține teaserul ducilor de Cambridge

“Fii atentă la ce spui, pentru că aceşti oameni filmează tot!”, i-a şoptit fiul prinţului Charles soţiei sale, arătând către echipa tehnică.

Teaser-ul este compus din imagini cu ducele şi ducesa de Cambridge, filmate în deplasările lor oficiale, la gale cu alți reprezentanți politici.

Nu se cunoaște ce conținut vor avea filmulețele de pe Youtube

Deocamdată nu se știe când cei doi vor face publice filmulețe și nici ce conținut vor avea aceseta, oricum fanii sunt nerăbdători să vadă ce și cum.

Deja familia regală britanică dispune de un canal YouTube oficial, The Royal Family, care numără aproximativ 850.000 de abonaţi. Canalul de Youtube al lui Kate şi William ar putea să-l egaleze, pentru că în mai puţin de 24 de ore şi cu un singur videoclip publicat, a adunat 20.000 de urmăritori.

Familia britanică, prezentă pe toate rețelele de socializare

Familia regală britanică este prezentă și pe rețelele de socializare. Are atât cont oficial pe Facebook, precum și cont pe Instagram.

De altfel, William și Kate Middleton au celebrat 10 ani de la căsătorie luna trecută, anunț pe care l-au făcut pe rețeaua de socializare oficială a familiei britanice, unde au făcut publice o serie de fotografii de la nuntă.

Cei doi au celebrat 10 ani de la nuntă pe Facebook și Instagram

Astfel, Contul The Royal Family de pe Facebook a publicat un mesaj de felicitare şi 5 fotografii, atât de la nuntă, cât şi fotografii mai recente cu cei.

De asemenea, două dintre imagini, realizate Chris Floyd, au fost publicate şi pe contul Kensington Royal de pe Instagram.

Când s-au cunoscut, de fapt, William și Kate Middleton

Prinţul William, al doilea la linia succesiunii la tronul Angliei, a cunoscut-o pe Catherine Elizabeth Middleton în anul 2001. Cei doi și-au anunțat logodna în luna noiembrie a anului 2010, iar nunta s-a ținut pe 29 aprilie 2011.

William și Kate Middleton au trei copii. Prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis.

Urmăriți Impact.ro și pe