Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt pe val. După Netflix, acum au semnat contract cu un alt gigant

Andreea Bisinicu 15.12.2020, 20:38
Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt pe val. După Netflix, acum au semnat contract cu un alt gigant

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt pe val. După Netflix, acum au semnat contract cu un alt gigant. Ducele și ducesa de Sussex au semnat un contract cu un alt gigant din industrie. Este vorba despre celebrul Spotify. Ce presupune acest contract și de cânt va fi pus în valoare.

Cu cine au semnat contract Prinţul Harry şi Meghan Markle, după Netflix

Cu cine au semnat contract Prinţul Harry şi Meghan Markle, după Netflix. Ducele și Ducesa de Sussex au semnat un contract cu gigantul Spotify pentru a produce programare audio originală pentru platforma globală de streaming. În cadrul pactului multianual, noua companie de producție Archewell Audio a cuplului va crea programare exclusiv pentru Spotify. Printre acestea se vor număra podcast-uri găzduite și produse chiar de ducele și ducesa de Sussex, cu scopul general al listei de a „construi comunitate prin experiență, narațiuni și valori comune”. Se așteaptă ca prima serie de podcast-uri Archewell Audio pentru Spotify să aibă premiera în 2021. Înainte de aceasta, companiile vor lansa o sărbătoare specială găzduită de Harry și Meghan cu „povești de speranță și compasiune” în sărbătorirea noului an.

„Ce ne place la podcasting este că ne reamintește tuturor să luăm un moment și să ascultăm cu adevărat, să ne conectăm unii la alții fără distragere. Odată cu provocările din 2020, nu a existat niciodată un moment mai important pentru a face acest lucru, pentru că atunci când ne auzim reciproc și ne auzim poveștile, ne reamintim cât de interconectați suntem cu toții.”, au declarat Prinţul Harry şi Meghan Markle într-un comunicat oficial, scriu cei de la Variety.

Anunțul acestei alianțe vine la doar câteva luni după ce Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un acord cu Netflix pentru proiecte TV și filme exclusive. La începutul acestui an, Harry și Meghan și-au anunțat planurile de a face un pas înapoi în calitate de membri seniori ai familiei regale britanice și de a deveni independenți din punct de vedere financiar. Cuplul locuiește în L.A. din martie și a cumpărat recent o proprietate de 14,7 milioane de dolari în Montecito.

Dupa Netflix, Meghan Markle si Printul Harry vor semna contract cu alt gigant din industrie
Dupa Netflix, Meghan Markle si Printul Harry vor semna contract cu alt gigant din industrie

Cu ce alte vedete s-a asociat Spotify

Cu cine au semnat contract Prinţul Harry şi Meghan Markle, după Netflix. Pentru Spotify, acordul exclusiv cu cuplul marchează cea mai recentă mișcare de a-și amplifica activitatea de podcasturi. Are un acord de podcast similar multianual cu președintele Barack Obama și Michelle Obama și a obținut recent drepturi exclusive la „The Joe Rogan Experience” – un spectacol extrem de popular, dar controversat. Spotify are, de asemenea, oferte de dezvoltare de podcast-uri cu Kim Kardashian West, Warner Bros. și DC Comics și Duplass Brothers.

Ducele și ducesa de Sussex ar putea locui în California, dar puterea vocilor lor rămâne în statutul lor de cetățeni ai lumii. Faptul că îmbrățișează capacitatea extraordinară a podcast-urilor pe Spotify, în timp ce caută, de asemenea, să ridice vocile subreprezentate este o dovadă a aprecierii lor pentru potențialul povestirii audio”, a declarat Dawn Ostroff, ofițerul principal în afaceri de conținut și publicitate al Spotify, anunțând parteneriatul.

Spotify găzduieşte acum 1,9 milioane de podcast-uri, dintre care cele mai multe nu sunt exclusive. Până la finalul lunii septembrie, aplicaţia avea 320 de milioane de utilizatori, inclusiv 144 de milioane de abonaţi, în 92 de pieţe, potrivit Adevărul.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe