Imagine în premieră din casa de 15 milioane de dolari în care stau Meghan Markle și prințul Harry. Ce s-a putut observa

Iancu Andreea 29.09.2020, 15:36
Imagine în premieră din casa de 15 milioane de dolari în care stau Meghan Markle și prințul Harry. Ce s-a putut observa

Meghan Markle și prințul Harry s-au mutat în casă nouă. Astfel, cuplul, alături de micuțul lor Archie, a ales să locuiască într-o locuință de 15 milioane de dolari, care arată superb. Domeniul se află în Montecito, iar de curând, într-o apariție televizată, Meghan a lăsat să se vadă în premieră cum arată în interior noua casă a familie.

Prima imagine din noua casă a lui Meghan și a prințului Harry

Chiar dacă și-au dorit să își trăiască viața în intimitate, departe de agitația de la Palatul Buckingham, Meghan și Harry nu pot lipsi din fața admiratorilor lor. Astfel, în cadrul emisiunii America’s Got Talent, ducesa de Sussex a avut o apariție surprinzătoare. Frumoasa Meghan a intervenit pentru a susține un concurent, căruia i-a transmis un mesaj de încurajare.

Cel mai probabil, soția prințului Harry nu a ales întâmplător acest concurent, pe nume Archie Williams, asemenea fiului cuplului. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, avea și o poveste sfâșietoare, fiind încarcerat nevinovat timp de 36 de ani. Dincolo de momentul emoționant, fanii show-ului TV au putut admira și o parte din locuința, estimată la 15 milioane de dolari, deținută de Meghan Markle și prințul Harry. 

În imaginile din timpul emisiunii, Meghan apare în living, pe canapea, de unde se pot admira cu ușurință câteva decorațiuni. Astfel, în spatele brunetei se pot observa o vază cu flori, lăsând să se vadă pasiunea lui Meghan pentru plantele naturale. De asemenea, deasupra canapelei se regăsesc câteva lumânări parfumate și boluri decorative, dar și cărțile pe care le citește actrița.

Cum arată interiorul noii locuințe a cuplului Meghan Markle și prințul Harry
Cum arată interiorul noii locuințe a cuplului Meghan Markle și prințul Harry

Cum este împărțită casa lui Meghan și Harry. Proprietarea este spectaculoasă

Casa cea nouă în care s-au mutat de curând cei doi împreună cu micuțul Archie este cu adevărat impresionantă. Proprietatea se găsește în Montecito, comitatul Santa Barbara și au plătit pentru ea 15 milioane de dolari. De asemenea, locuința dispune de nouă dormitoare și 16 băi, dar și de o casă de oaspeți, cu două dormitoare și două băi.

Totodată, casa principală are propria bibliotecă, un birou, un spațiu separat pentru saună umedă și uscată, o sală de fitness, o cameră pentru jocuri, o galerie, un cinematograf, o cramă și un garaj cu spațiu pentru cinci mașini.

Conform hellomagazine.com, la exterior, Archie se poate bucura de propriul său loc de joacă. De asemenea, proprietatea dispune și de grădini de trandafiri, o piscină, un teren de tenis, o casă de ceai și o căsuță pentru copii.

Locația nu este însă întâmplătoare. Montecito a atras mai multe personalități, precum Oprah Winfrey, Tom Cruise și Ellen DeGeneres, care dețin proprietăți în zonă și vor fi de acum vecini cu Meghan și Harry.

Urmăriți Impact.ro și pe