Meghan Markle a rămas însărcinată pentru a doua oară, însă a făcut avort spontan. Prințul Harry este la pământ

Iancu Andreea 25.11.2020, 13:24
Meghan Markle a rămas însărcinată pentru a doua oară, însă a făcut avort spontan. Prințul Harry este la pământ

Soția prințului Harry a trecut prin clipe cumplite, după ce a suferit un avort spontan în urmă cu mai multe luni. Meghan Markle a dezvăluit totul într-un articol pentru New York Times, în care a mărturisit că era însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului când s-a petrecut nefericitul eveniment. Frumoasa actriță și prințul Harry au fost zdruncinați de vestea că au pierdut un copil și sunt încă afectați de incindent.

Meghan Markle: „În timp ce-l strângeam la piept pe primul meu copil, știam că îl pierd pe al doilea”

Prințul Harry și Meghan Markle păreau că se bucură de noua lor viață alături de micuțul Archie, departe de Casa Regală britanică. Cuplul se mutase în cursul anului într-o locuință cochetă și generoasă și chiar urmau să devină părinți pentru a doua oară. Meghan a dezvăluit într-un eseu pentru New York Times că era însărcinată cu cel de-al doilea copil înainte de nefericitul incident. Din păcate, frumoasa actriță a suferit un avort spontan chiar în timp ce se afla în brațe cu micuțul Archie.

Ziua începuse ca oricare alta și nimic nu anunța tragedia ce a urmat. Ducesa a povestit cum s-a trezit de dimineață și a hrănit câinii, pentru ca apoi să se ocupe de ordonarea hainelor și creioanelor lui Archie. După ce și-a prins părul în coadă, Meghan Markle s-a îndreptat către pătuțul băiețului său pentru a-i schimba scutecul. Apoi, o durere cumplită a făcut-o să cadă la podea, simțind cum o viață se pierde, în timp ce alta se află în brațele sale.

După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă ascuțită. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonand un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi. Tonul meu vesel era în contrast cu sentimentul pe care îl aveam, anume că ceva nu era în regulă. Știam, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea, a povestit Meghan.

Prințul Harry și Meghan Markle au împreună un fiu, Archie Mountbatten-Windsor
Prințul Harry și Meghan Markle au împreună un fiu, Archie Mountbatten-Windsor

Prințul Harry, distrus de pierderea celui de-al doilea copil

Următoarele ore au fost unele extrem de dureroase pentru Harry și Meghan. În timp ce se afla pe patul de spital, Ducesa putea citi în ochii soțului său durerea din suflet și „cum i se rupe inima, în vreme ce încercam să-ți țin laolaltă bucățile sfărâmate ale sufletului meu”. Experiența i-a afectat extrem de mult pe cei doi părinți, care încearcă să își regăsească echilibrul pentru a trece peste acest eveniment nedorit.

„Câteva ore mai târziu, m-am întins pe un pat de spital, ținându-l pe soțul meu de mână. I-am simțit palma și i-am sărutat încheieturile, ambele umede de lacrimi. Uitându-mă la pereții albi și reci, ochii mei străluceau. Am încercat să-mi imaginez cum ne-am vindeca, cum am putea trece vreodată peste asta”, a mărturisit Meghan Markle, potrivit dailymail.co.uk. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...