Gest rușinos făcut de Prințul Harry și Meghan Markle. Prințul Charles a intrat în pământ de rușine. Așa ceva nu s-a mai văzut

Mihai Roșoiu 17.11.2020, 16:22
Gest rușinos făcut de Prințul Harry și Meghan Markle. Prințul Charles a intrat în pământ de rușine. Așa ceva nu s-a mai văzut

Fiul cel mic al Prințului Charles și soția sa fac tot posibilul pentru a ieși din tipare. După ce au decis să renunțe la statutul pe care-l aveau în Familia Regală a Marii Britanii și să plece în Canada, Harry și Meghan Markle au mai ignorat o cutumă a Casei. Un gest rușinos făcut de Prințul Harry și Meghan Markle a fost scos la iveală de presă. Prințul Charles a intrat în pământ de rușine, mai ales că așa ceva nu s-a mai văzut până acum.

Gest rușinos făcut de Prințul Harry și Meghan Markle

La finele săptămânii trecute, Prințul Charles și-a serbat ziua de naștere. Prințul moștenitor al Coroanei Regale a Marii Britanii a împlinit 72 de ani, prilej pentru apropiați, dar și pentru admiratori de pretutindeni să-i transmită urări de viață lungă și sănătate. Așa cum se întâmplă la casele regale din Europa, membrii familiei au ales să își transmită gândurile în mod oficial, pe rețelele de socializare.

În cazul Prințului Charles a existat o excepție mai mult sau mai puțin așteptată. Prințul Harry a evitat să-i transmită un mesaj public tatălui său. Surprinzător pentru unii, decizia lui Harry a fost una… anunțată. În urmă cu mai multă vreme, Harry și Meghan Markle au anunțat că nu vor mai ieși în public cu astfel de mesaje. Și s-au ținut de cuvânt. Deși toți apropiații Prințului Charles s-au grăbit să-i transmită mesaje în spațiul online, cei doi rebei ai Casei Regale au făcut notă discordantă.

Potrivit informațiilor furnizate de apropiați ai Casei Regale, Harry a preferat să-și felicite tatăl în cadru privat, cu un telefon. La fel a procedat și nora Prințului Charles, care i-a transmis urările în afara rețelelor de socializare.

Gest rusinos facut de Printul Harry si Meghan Markle de ziua Printului Charles
Gest rusinos facut de Printul Harry si Meghan Markle de ziua Printului Charles

Harry și Meghan au plecat de la Londra în Canada și apoi în SUA

La 19 mai 2018, s-a căsătorit cu actrița americană Meghan Markle. Ceremonia a avut loc în Capela Saint George din Windsor. Cu câteva ore înainte de nuntă, bunica sa, Regina Elisabeta a II-a i-a conferit titlurile Duce de Sussex, conte de Dumbarton și baron Kilkeel, toate în țara Regatului Unit. Fiul cuplului, Archie Mountbatten-Windsor, s-a născut pe 6 mai 2019.

În 2020, cuplul și-a anunțat intenția de a se retrage din rolurile superioare din familia Regală, pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar și de a-și împărți timpul între Regatul Unit și America de Nord.

Gestul rușinos făcut de Prințul Harry și Meghan Markle este doar o dovadă a faptului că cei doi nu mai respectă regulile Casei Regale. După ce au ajuns în Canada, cei doi au decis să se stabilească în California, acolo unde trăiesc și în momentul de față.

Urmăriți Impact.ro și pe