Gestul radical făcut de Meghan Markle și Prințul Harry. Au lămurit totul cu această ocazie

Stan Filon 24.11.2020, 10:08
Gestul radical făcut de Meghan Markle și Prințul Harry. Au lămurit totul cu această ocazie

Prințul Harry și Meghan Markle și-au cam spus adio de la Marea Britanie printr-o ultimă acțiune în forță. Cei doi au trimis furgonete în miezul nopții pentru a goli locuința în care au locuit pentru scurtă vreme în Marea Britanie. Aceasta fusese oferită cadou de Regină, însă locuința nu a fost pe placul celor doi tineri.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au luat ultimele lucruri pe care le mai aveau în Anglia

Presa din Marea Britanie spune că Prințul Harry și Meghan Markle și-au luat și ultimele lucruri pe care le mai aveau în locuința din Frogmore Cottage. Cei de la TheSun scriu că Prințul Harry și Meghan au predat cheile din Frogmore Cottage prințesei Eugenie, scrie publicația britanică.

Într-o singură noapte, toate prețioasele posesii ale foștilor duci de Sussex au fost scoase din Frogmore Cottage pentru a face loc noului lor chiriaș. Este vorba de Prințesa Eugenie, în vârstă de 30 de ani, și soțul ei Jack Brooksbank. Locuința rămâne a ducilor de Sussex, însă nu se știe dacă vor mai locui vreodată în ea.

Meghan Markle și Printul Harry si-au luat ultimele lucruri pe care le mai aveau în fosta locuinta din Anglia
Meghan Markle și Printul Harry si-au luat ultimele lucruri pe care le mai aveau în fosta locuinta din Anglia

Au golit Frogmore Cottage

”Furgonetele au venit în toiul nopții și au scos tot din vilă. Cu siguranță nu au vrut să fie văzuți. Golirea casei și predarea cheilor este un semn că Harry și Meghan nu intenționează să se mai întoarcă. Se pare că ntenționează să își prelungească șederea în SUA, probabil, în mod permanent”, au declarat surse apropiate.

Surse apropiate celebrului cuplu au declarat că locuința respectivă nu le plăcea celor doi. Harry și Meghan au primit cadou locuința din Frogmore din partea Reginei mamă în aprilie 2018, cu o lună înainte de nunta lor. Fostul cuplu regal nu a locuit aici foarte mult, ci preferau să stea adesea la Ivy Cottage din Kensington Palace.

Cei doi au încercat să renoveze locuința și să o izoleze mai bine, deoarece se află în vecinătatea aeroportului Heathrow. Au iscat și controverse, după ce au reparat grinzile de tavan și au schimbat și parchetul cu bani din Fondul Suveran.

În plus, au fost instalate băi, ferestre izolate fonic de 50.000 de lire sterline, ar fi comandat o scară dublă interioară și o cadă de baie de 5.000 de lire sterline, din aceleași fonduri. Cu toate acestea, au decis că este timpul să facă altceva, așa că în luna ianuarie, cuplul a anunțat că va demisiona din funcția de regenți, iar pe 1 aprilie au renunțat oficial și s-au mutat în Canada, ca mai apoi să locuiască în conacul din Los Angeles al unui prieten de la Hollywood. Cei doi și-au cumpărat propria casă, în valoare de 11 milioane de lire sterline, în Montecito, California.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...