Primele imagini cu Ruby în rochie de mireasă. „O să avem și un copil-maimuțică”

Andreea Bisinicu 26.10.2020, 15:53
Primele imagini cu Ruby în rochie de mireasă. „O să avem și un copil-maimuțică”

Primele imagini cu Ruby în rochie de mireasă. „O să avem și un copil-maimuțică”. Se lasă cu nuntă mare în showbizul românesc? La asta ne-am gândit și noi. S-a măritat, oare, Ruby în secret? Ce spune artista.

Primele imagini cu Ruby în rochie de mireasă

Nu a trecut mult timp de când a postat un videoclip pe rețelele de socializare, că deja i-a pus pe fani pe gânduri. Rochie de mireasă. Zâmbet fericit. Buchet alb de flori. Voal pe cap. În descriere scrie DA. Stai așa, Ruby s-a căsătorit în secret cu Robert?

La asta s-au gândit urmăritorii ei, care au luat cu asalt internetul. În filmarea de pe Instagram, focoasa brunetă apare ca o zeiță, pășind în grădina palatului său. Este îmbrăcată cu o rochie albă superbă, mulată, care îi scoate formele în evidență și pășește, cu zâmbetul pe buze, spre Robert, bănuim noi.

Mesajele admiratorilor au curs în cascadă, felicitând-o pe frumoasa artistă pentru nunta care pare că are loc. Alții au analizat imaginile și au comentat că par să fie desprinse dintr-un nou videoclip pe care îl pregătește frumoasa cântăreață.

Ruby a imbracat rochia de mireasa
Ruby a imbracat rochia de mireasa

Când vrea Ruby să facă un copil

Ruby formează de mai mulți ani un cuplu cu Robert, dansatorul ei, cu care a participat și a ajuns în finala celui de-al doilea sezon „Asia Express.”

În martie 2019, artista mărturisea că se gândesc la nuntă și vrea să ajungă în fața altarului, alături de cel care i-a furat inima.

„Cu siguranță vor bate și clopotele nunții odată cu cele ale maturității, într-una dintre zile. Până atunci, noi ne iubim și cu acte în regulă și fără. În prezent, cred că o căsătorie ne-ar face să ne simțim oameni mari peste noapte. Acum suntem copii. Avem aceeași relație ca un cuplu căsătorit, ba, mai mult, purtăm aproape același nume de familie (Grigoriță\Grigore), dar fără statutul de Mr. și Mrs. și presiunea care vine odată cu el”.

Întrebată dacă se vede mamă, Ruby a declarat că își dorește copii, mai ales pentru că are deja experiență. Cum, de unde? După îngrijirea celor șapte animăluțe de casă pe care le are.

„Suntem în treaba cu parentingul până peste cap, avem șapte copii, dintre care patru sunt pisici și trei căței. Și, dacă visele din copilărie devin realitate, într-o zi, sper cât mai repede, înainte să avem un copil adevărat, o să avem și un copil maimuțică! Sau o să am eu, pentru că e visul meu cel mai mare”, a declarat Ruby pentru VIVA