Cine este iubitul lui Ruby. Cântăreața a avut doar doi bărbați în viața ei

Andreea Bisinicu 13.10.2020, 12:37
Cine este iubitul lui Ruby. Cântăreața a avut doar doi bărbați în viața ei

Cine este iubitul lui Ruby, asta pare să se întrebe toată lumea. Bruneta este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste ale României. Senzualitatea, dezinvoltura și spiritul ei vesel au plasat-o mereu în atenția publicului, în special al celui masculin.

Cine este iubitul lui Ruby. A fost dansatorul ei și se iubesc de șase ani

E frumoasă, talentată, sexy și îl are pe vino-ncoa! Astea sunt câteva dintre motivele pentru care Ana Claudia Grigore, zisă și Ruby, este una dintre cele mai admirate și curtate femei din România.

Cu formele ei sculptate și trupul de felină, bruneta a reușit, mereu, să atragă privirile domnilor ca un magnet și, binențeles, să fie curtată de reprezentanții sexului tare. În ciuda imaginii ei de femme-fatale, cântăreața este o fată modestă și cuminte, care a avut numai două relații mari și late, până acum.

Cine este iubitul lui Ruby. Cântăreața a avut doar doi bărbați în viața ei
Cine este iubitul lui Ruby. Cântăreața a avut doar doi bărbați în viața ei

În prezent, Ruby se iubește cu Robert, dansatorul ei din trupă, cel cu care a făcut echipă în al doilea sezon „Asia Express”, unde au ajuns până în finală. Relația lor a făcut deliciul fanilor și al telespectatorilor, de fiecare dată când se tachinau în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Artista a mărturisit că, deși sunt împreună de mai bine de șase ani, ea s-a îndrăgostit de actualul ei partener de pe vremea când era într-o relație cu primul ei iubit, Oxi Cristian, managerul cântăreței.

 „Nu aveam voie să am iubiți în adolescență. Primul iubit l-am avut la vârsta de 17 ani. Robert, (n.r. actualul partener de viață), este al doilea bărbat din viața mea. Robert a fost dansatorul meu multă vreme, am fost prieteni mult timp, dar cred că am avut mereu ceva pentru el în adâncul sufletului. M-a cucerit prin faptul că este copilăros ca și mine. Avem grijă împreună de animăluțe pe care le iubim foarte mult. Avem patru pisici și cinci căței, aproape toate animăluțele sunt adoptate, cu o singură excepție”, a declarat Ruby, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO

Cine a fost primul iubit al lui Ruby

Cristian Oxi Constantin a fost prima iubire a cântăreței Ruby. Cei doi s-au cuplat pe vremea când senzuala artistă era o adolescentă de numai 17 ani.

Ulterior, Ruby și Oxi au fost colegi la o revistă și au colaborat pe mai multe planuri, find și iubiți în particular. Oxi este și cel care a făcut-o vedetă pe Ruby, lucrând la imaginea sa și investind în numele cântăreței, care a devenit ceea ce este astăzi.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire până în 2013, când au decis să o ia pe drumuri separate, după șase ani de relație.

Cine este iubitul lui Ruby. Cântăreața a avut doar doi bărbați în viața ei
Cine este iubitul lui Ruby. Cântăreața a avut doar doi bărbați în viața ei

„Relația noastră a încetat în urmă cu aproximativ jumătate de an. Am preferat să fim discreți și să nu trecem despărțirea asta prin filtrul presei pentru că ține strict de viețile noastre personale. Nu ne-am despărțit din vina nimănui. Am avut parte împreună de șase ani de relație frumoasă, dar proiectul de care ne ocupăm ne-a acaparat foarte mult și am ales să rămânem nu doar prieteni, ci și familie. În prezent, fiecare este implicat în câte o relație, dar acesta nu este sub nicio formă motivul pentru care am ales să ne despărțim. Oxi este în continuare managerul meu, iar lucrurile nu se vor schimba din punctul ăsta de vedere sub nicio formă. Datorită lui proiectul Ruby există, iar lucrurile funcționează”, declara Ruby, în 2013, imediat după despărțire, pentru Cancan.

Lucrurile nu au stat așa. La câteva luni mai târziu, Oxi a încetat să mai fie managerul artistei, din cauze de natură profesională și viziuni diferite asupra proiectului muzical.

Urmăriți Impact.ro și pe