Ruby și-a pus jacuzzi pe balcon, iar vecinii n-au mai suportat și au sunat la Poliție. Ce s-a întâmplat apoi

Madlen Moraru 02.07.2020, 14:20

Ruby și-a pus jacuzzi pe balcon, dar vecinii artistei nu au fost prea încântați de această idee. Mai mult, vedete s-a trezit cu Poliția la ușă, din pricina celei mai noi modificări pe care și-a făcut-o la nivel de locuință.

Ruby și-a pus jacuzzi pe balcon, iar vecinii n-au mai suportat și au sunat la Poliție

Cântăreața Ruby și-a pus jacuzzi pe balcon, iar vecinii au ajuns să o reclame la Poliție. Incidentul e unul incredibil și a avut loc de curând. Vedeta s-a trezit cu astfel de plângeri și este cunoscut că locuiește într-un apartament demn de nivelul unei vile. Artista și-a achiziționat la un moment dat un apartament pe trei etaje și se bucură de foarte mult lux și confort. Îmbunătățirile aduse locuinței sale nu par să fi fost însă pe placul celor care locuiesc la rândul lor în respectivul complex imobiliar.

Ruby și-a pus jacuzzi pe balcon, iar vecinii n-au mai suportat și au sunat la Poliție. Ce s-a întâmplat apoi
Ruby și-a pus jacuzzi pe balcon și vecinii săi au reclamat-o la Politie

Ruby s-a trezit că e în centrul atenției, dar nu în cel mai plăcut mod. Aceasta ar fi achitat nu mai puțin de 160.000 de euro pe acel triplex, însă în prezent nu are parte de liniște. Artista a reușit să economisească o sumă atât de mare din mai bine de un deceniu de carieră muzicală și diverse emisiuni în care a participat.

Ce s-a întâmplat apoi

Apartamentul situat pe malul Lacului Plumbuita din Colentina este unul ce include o terasă imensă. Imobilul acoperă etajele 15, 16 și 17 din complexul rezidențial și îi oferă și o priveliște de zile mari. În plină pandemie, Ruby a petrecut la fel ca multe vedete de la noi mai mult timp acasă. De aceea, și-a dorit ca-n locul pe care l-a visat mereu să aibă parte de tot ceea ce îi poftește inima. Nu a durat foarte mult până când pe terasa vedetei a răsărit un jacuzzi, în care Ruby să se bălăcească după bunul plac. În anii trecuți, Ruby a mai avut probleme cu vecinii săi din pricina faptului că făcea plajă topless pe balcon.

„A fost foarte greu, este un obiect de 150 kg. Problema mai mare a venit când am aflat că trebuie să spargem peretele de la intrare, pentru că nu intra pe ușă. Sunt foarte supărați vecinii și administrația că am făcut treaba asta și ne-au reclamat la Poliție. Au venit doi agenți foarte, foarte drăguți, cărora le mulțumim din suflet pentru înțelegere”, a mărturisit Ruby într-un episod de pe vlogul ei.

Urmăriți Impact.ro și pe