Ruby a primit rezultatul testului pentru noul virus. Nu se aștepta la asta!

Luiza Moldovan 07.05.2020, 17:54
Ruby a primit rezultatul testului pentru noul virus. Nu se aștepta la asta!

Un vlog de vreo opt minute ca o trilogie grecească antică: tensiunea crește încet, apogeul e fulminant, la sfârșit toată lumea moare. Ei, aici, la sfârșit, trilogia antică devine un vlog: nu moare nimeni.

Ruby a primit rezultatul testului pentru noul virus. Nu se aștepta la asta!

Ruby tușea de mai bine de trei săptămâni, deși a stat în casă cât a putut. Și-a comandat un test pentru Covid ca să și-l facă singură, acasă.

Vlogul postat de cântăreață e delicios, pentru că vezi cum trece prin toate emoțiile. De la frică, la așteptare, la nerăbdare, la starea supremă, de eliberare, atunci când află că rezultatul e negativ.

„Dacă sunt infectată, o ia razna jumătate de industrie”

Ruby s-a filmat luându-și sânge pentru test, apoi în timp ce aștepta rezultatele. Tensiunea a fost punctată de comentariile lui Alex de pe margine. „Sper să nu fiu infectată. Am fost cuminte, am stat acasă”, a spus Ruby.

Dacă sunt infectată, o ia razna jumătate de industrie„, a spus Ruby, care are prieteni în tot show-biz-ul.

Momentul recoltării de sânge a fost ușor amuzant, pentru că înțepătorul nu înțepa pielea și, deci, nici sângele nu curgea. După ce l-a rugat pe Alex de câteva ori (care a refuzat categoric) Ruby și-a făcut câteva înțepături în deget, până când a reușit să obțină câteva picături de sânge. A recoltat cu pipeta și a așteptat. Câteva secunde de suspans au fost, cum ar veni, apogeul trilogiei antice din bucătăria lui Ruby.

Apoi … rezultatele testului! Alex a fost cel care s-a uitat, pentru că Ruby nu avea curaj. „Nu ai, nu ai„, a spus Alex sărind ca apucatul.

Următorul pas a fost s-o sune pe Amna, cu care Ruby e bună prietenă. Industria de divertisment e salvată. Ruby, care are mulți contacți, e negativă.

Urmăriți Impact.ro și pe