Adevăratul motiv pentru care Ruby ajunge foarte des la spital. ”Am zvâcuri de nebună”

Iancu Andreea 27.08.2020, 16:02
Adevăratul motiv pentru care Ruby ajunge foarte des la spital. ”Am zvâcuri de nebună”

Ruby este o artistă îndrăgită, cu o personalitate extrem de savuroasă. Mereu zâmbitoare și energică, vedeta are însă și de suferit din pricina felului său de a fi. De altfel, chiar ea a mărturisit că reușește să își pună sănătatea în pericol, ajungând destul de des la spital.

Care este motivul pentru care Ruby ajunge adesea să aibă probleme de sănătate

Artista este o apariție senzuală, admirată deopotrivă de bărbați, dar și de femeile care și-ar dori să aibă formele sale. Iar pentru asta Ruby a apelat și la puțin ajutor din partea medicului estetician. De altfel, vedeta a investit banii câștigați în emisiunile TV la care a participat pentru a-și transforma aspectul fizic. Totuși, intervențiile estetice nu au costat-o doar bani, ci și sănătatea.

Pentru că nu a respectat întotdeauna indicațiile medicului, Ruby a ajuns la spital. Efortul susținut și ambiția vedetei s-au dovedit a fi incompatibile cu intervențiile de la nivelul bustului. Astfel că frumoasa brunetă a fost nevoită să revină asupra intervenției.

Intervențiile de la nivelul bustului și firea energică a artistei i-au dat bătăi de cap lui Ruby
Intervențiile de la nivelul bustului și firea energică a artistei i-au dat bătăi de cap lui Ruby

Ce a dezvăluit Ruby despre starea sa de sănătate

Se pare că Ruby a avut nevoie de îngrijiri medicale de două ori, după ce s-a operat la sâni. Astfel, potrivit click.ro, artista a reintervenit asupra sânilor ei după întoarcerea din Republica Dominicană și după filmările pentru „Nea Marin”. Chiar artista a povestit pe Instagram prin ce a trebuit să treacă, recunoscând că este mai energică din fire.

„Nu vă îngrijorați pentru mine, că n-am probleme decât pe cele pe care mi le fac singură. Nu am avut grijă de intervenția mea de la sâni, din păcate, spre rușinea mea, am niște zvâcuri din astea de nebună și nu pot să stau potolită niciodată. Promit că voi sta tot anul cuminte, ca să nu mai fie nicio problemă.

După prima mea intervenție la sâni am fost a doua zi în frig, la concert în Iași, și am început să fac pe acolo ca o nebună. Și m-am comportat tot timpul ca și când nu s-a întâmplat nimic, pentru că mie nu mi place să iau în serios bolile. A trebuit să intervină din nou doamna doctor. Dar nu am fost cuminte nici după intervenție, am fost la Survivor, nu am avut grijă de mine. Am început să rețin apă, doamna doctor a rezolvat problema”, a povestit vedeta.

Ruby a mărturisit că inclusiv în emisiunea lui Nea Mărin a dorit să demonstreze că poate trece probele, punându-și sănătatea în pericol.

”Trebuia eu să-i arăt lui Nea Marin că-s cel mai tare „băiat” din echipa asta, formată numai din băieți. Și m-a pus să sparg lemne acum câteva zile. Și iată-mă din nou la spital”, a povestit artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...