Prima reacţie a Alexandrei Dinu după despărţirea de iubitul ei. Ce i-au spus fanii

Ioana Bucur 14.04.2021, 12:00

Chiar și cele mai frumoase povești de dragoste ajung la final. Care este prima reacţie a Alexandrei Dinu după despărţirea de iubitul ei. Frumoasa jurată de la Românii au talent a rupt tăcerea, în mediul online, iar fanii au asaltat-o cu mesaje.

Prima reacţie a Alexandrei Dinu după despărţirea de iubitul ei

Cu toate că păreau îndrăgostitți lulea unul de altul, de câteva zile, în spațiul public, se speculează că Alexandra Dinu și iubitul ei, producătorul american Jeffrey Greenstein, s-ar fi despărțit. Totul a început cu o fotografie postată de Greenstein pe o rețea de social media, în care apare alături de o altă femeie, despre care se spune că ar fi noua sa parteneră. Este vorba despre o actriță, antrenoare personală și creatoare de conținut din New York.

„Cea mai fericită aniversare, celei mai dulci și dragi fete din lume!! Fie ca viața să continue să te binecuvânteze cu iubire, râsete, sănătate și prosperitate. Le meriți!!! Nu aș putea fi mai recunoscător decât sunt deja să te am în viața mea”, a scris bărbatul în dreptul fotografiei.

Schimbul de mesaje între cei doi a continuat, tânăra lăsând un comentariu la una dintre imaginile publicate de fostul iubit al Alexandrei Dinu: „Jură-mi că ne vom trăi în continuare povestea a naibii de frumoasă! Mulțumesc, dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea oferi vreodată! Că-mi ești aproape în fiecare dimineață și în fiecare seară!”.

Doar câteva zile mai târziu, a apărut și prima reacție a Alexandrei Dinu după despărțirea de iubitul ei. Superba jurată de la Românii au talent a postat o fotografie făcută în Italia, în timpul unei ședințe foto. Blonda radiază, este cu zâmbetul pe buze, relaxată, dând de înțeles că nu suferă prea tare după presupusa separare. Fanii i-au luat cu asalt secțiunea de comentarii, lăudându-i frumusețea, naturalețea și mesajul plin de înțelepciune: „Ești superbă”, „Ești minunată Alexandra, nu-mi vine să cred că ai 40 de ani”.

„Ne maturizăm în cunoaștere și înțelepciune, dar niciodată n-ar trebui să renunțăm la latura jucăușă a inimilor noastre”, a scris Alexandra Dinu, în descrierea imaginii.

Prima reacţie a Alexandrei Dinu după despărţirea de iubitul ei
Prima reacţie a Alexandrei Dinu după despărţirea de iubitul ei

„Am înţeles că iubirea nu este posesie”

Relația celor doi a început în anul 2014. În tot acest timp, Alexandra a ales să fie discretă în ceea ce privește viața ei personală, spunând că nu vrea să o transforme într-un „spectacol public”.

„Cred că fiecare om şi fiecare cuplu are dreptul de a alege cum preferă să-şi trăiască viaţa şi cât de mult vrea să arate din ceea ce face. Avem exemple din ambele situaţii: oameni pentru care expunerea nu a funcţionat bine, dar şi cupluri care sunt fericite şi îi ţin foarte aproape pe cei care îi urmăresc în mediul online. Deci nu există o reţetă perfectă, ci depinde de cum simţi şi ce consideri că se potriveşte pentru tine. Eu, personal, sunt mai rezervată şi consider că nu trebuie să fac din viaţa mea un spectacol public”, a spus Alexandra Dinu.

În interviul acordat OK! Magazine, jurata de la Românii au talent a vorbit și despre echilibrul necesar în orice relație:

„Cred în echilibru! Când iubim, trebuie să avem înţelegere pentru cel de lângă noi, să îi înţelegem şi defectele şi să le acceptăm. De-a lungul experienţelor prin care am trecut, am înţeles că iubirea nu este posesie, iubirea înseamnă respect reciproc şi admiraţie. Cât despre gelozie… to be continued (râde)… Glumesc, evident”, a mai spus Alexandra Dinu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...