Alexandra Dinu şi Florin Călinescu, replici incendiare la Românii au talent: „Ce te-aş fi condus eu acum câţiva ani”

Ioana Bucur 05.04.2021, 21:52
Alexandra Dinu şi Florin Călinescu, replici incendiare la Românii au talent: „Ce te-aş fi condus eu acum câţiva ani”

Au fost momente de neuitat în ediția de luni a celebrului show de la PRO TV, iar personajele principale au fost Alexandra Dinu şi Florin Călinescu. Replici incendiare la Românii au talent: ce i-a spus juratul frumoasei blonde.

Alexandra Dinu şi Florin Călinescu, replici incendiare la Românii au talent

Alexandra Dinu şi Florin Călinescu, replici incendiare la Românii au talent, într-o pauză de filmare. Când credeau că obiectivele camerelor erau departe de ei, jurații și-au dat frâu liber imaginației. Frumoasa blondă, care cu siguranță nu a dus niciodată lipsă de atenție primită din partea reprezentanților sexului opus a primit o invitație imaginară pe care sigur n-o mai auzise până atunci și care nu a părut că a flatat-o deloc. Mereu pus pe glume, construind scenarii care de care mai bizare, unele amuzante, altele mai puțin, Florin Călinescu i-a făcut o mărturisire cel puțin ciudată Alexandrei Dinu.

Alexandra Dinu: – Dacă tu eşti sus, noi suntem…

Florin Călinescu: – Ce te-aş fi condus eu pe tine acum câţiva ani până la ghenă, până la uscătorie…

Alexandra Dinu: – Până la ghenă?!

Florin Călinescu: – Nu ştii tu din astea… Hai, repede, că miroase urât, vine cineva cu un sac

Alexandra Dinu: – Chiar aşa te-am inspirat?!

Florin Călinescu: – Eu vorbeam de mine….La 18 sau 20 de ani, crezi că mai conta unde suntem?

Alexandra Dinu: – Pentru unii da.

În timp ce frumoasa jurată era încurcată de imaginația colegului său, Andra și Smiley păreau că savurează din plin scenariul desprins parcă din seria „Amintiri din epoca de aur”. Mai mult, Smiley a completat invitația făcută de Florin Călinescu, gândindu-se că un alt prilej pentru o întâlnire romantică la bloc ar fi putut fi bătutul covoarelor. Jocul a fost înrerupt rapid de apariția pe scenă a unui nou concurent.

Alexandra Dinu şi Florin Călinescu, replici incendiare la Românii au talent
Alexandra Dinu, încurcată de „propunerea” lui Forin Călinescu

Florin Călinescu a cedat nervos și a început să înjure

Nu este prima oară când Florin Călinescu își ia prin surprindere colegii de la Românii au talent. În ediția de vineri, 2 aprilie, el a cedat nervos și a început să înjure, din pricina unor versuri. Cine ar fi crezut că numele Vlăduța Lupău ar fi putut să dea drumul unul tsunami de cuvinte prea dure pentru a fi difuzate la TV sau reproduse în scris? Între două momente artistice, un titlu i-a atraa atenția juratului: „Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump apierdut alegerile în SUA. Cine p**a mea e Vlăduța Lupău?”, a spus Florin Călinescu, care apoi a început să citească versuri de pe ecranului telefonului:

„I-auzi: în seara asta mă respect, vreau ca să mă simt perfect, băieții să îmi danseze, muzica să mă distreze, beau Red Bull și cu whisky, că așa beau toți prietenii, beau și de nimic nu îmi pasă, că așa e viața mai frumoasă.” Aaaa, păi înseamnă că eu sunt Hemingway (n.r. un romancier) sau Shakespearul p**i mele. Beau că viața-i mai frumoasă…”, a spus indignat Florin Călinescu la Românii au talent.

Alexandra Dinu, neștiind despre cine este vorba, a întrebat nedumerită „Cine?”. Andra, încercând să detensioneze atmosfera, dar neînțelegând ce legătură aveau versurile cu titlul tocmai citit de Călinescu, i-a explicat că este vorba despre o interpretă de muzică populară din Cluj. „O cântăreață de muzică populară din Cluj. Ce legătură are (n.r. versurile citite de Florin Călinescu) cu…”, a replicat imediat Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe