Alexandra Dinu, despre relaţia la distanţă cu iubitul său. „Expunerea nu a funcţionat bine”

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 28.03.2021, 16:33

Alexandra Dinu a vorbit despre relația la distanță cu iubitul ei. Jurata de la ”Românii au talent” trăiește o poveste de dragoste de câțiva ani cu producătorul american de film Jeffrey Greenstein, care este îndrăgostit lulea de ea, după cum s-a dat de gol singur pe rețelele de socializare.

Alexandra Dinu, despre relaţia la distanţă cu iubitul său

Splendida blondă, care are un copil cu Adi Mutu, în urma unei scurte căsnicii a dezvăluit cum se descrie ea în cuplu și a spus dacă este sau nu o femeie geloasă. Alexandra Dinu a precizat că ea crede în existența unui echilibru în relația de cuplu.

”Cred în echilibru! Când iubim, trebuie să avem înţelegere pentru cel de lângă noi, să îi înţelegem şi defectele şi să le acceptăm. De-a lungul experienţelor prin care am trecut, am înţeles că iubirea nu este posesie, iubirea înseamnă respect reciproc şi admiraţie. Cât despre gelozie… to be continued (râde)… Glumesc, evident”, a spus Alexandra Dinu pentru okmagazine.

Alexandra Dinu, despre relatia la distanta cu iubitul sau.
Alexandra Dinu si iubitul ei

Alexandra Dinu: ”Nu există o rețetă perfectă”

Jurata de la ”Românii au talent” a explicat și de ce preferă să fie discretă în ceea ce privește viața ei personală. Alexandra Dinu a spus că este mai rezervată și consideră că nu trebuie să facă din viața ei un ”spectacol public”.

”Cred că fiecare om şi fiecare cuplu are dreptul de a alege cum preferă să-şi trăiască viaţa şi cât de mult vrea să arate din ceea ce face. Avem exemple din ambele situaţii: oameni pentru care expunerea nu a funcţionat bine, dar şi cupluri care sunt fericite şi îi ţin foarte aproape pe cei care îi urmăresc în mediul online. Deci nu există o reţetă perfectă, ci depinde de cum simţi şi ce consideri că se potriveşte pentru tine. Eu, personal, sunt mai rezervată şi consider că nu trebuie să fac din viaţa mea un spectacol public”, a mai spus Alexandra Dinu.

Iubitul Alexandrei Dinu, declarație de dragoste emoționantă

Partenerul Alexandrei Dinu s-a lipsit, însă, de discreție, într-un mesaj pe care l-a publicat pe internet, în urmă cu ceva timp. Producătorul de film din Statele Unite ale Americii și-a făcut cunoscută dragostea pe care o are pentru jurata de la ”Românii au talent”. Bărbatul a spus că ea este ”unica dragoste a vieții lui”.

”Elegantă, seducătoare, inteligentă, frumoasă și înțeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre atributele care o descriu, dar niciodată nu ați putea ști cât este de specială, dacă nu o veți cunoaște. Lumea și cei care te cunosc sunt incredibili de norocoși să te aibă în preajmă. Dar dă-o încolo de lume, pot să fiu egoist și să spun cât de norocos sunt să te am. Te iubesc mai mult decât poți să știi vreodată și îmi doresc să-ți arăt asta în fiecare zi mai mult, cu fiecare cuvânt, cu fiecare faptă și cu toată esența ființei mele”, a scris Jeffrey Greenstein.

Cine este iubitul Alexandrei Dinu

Jeffrey Greenstein este cunoscut la Hollywood. Producătorul de film s-a ocupat de vânzarea și distribuirea a peste 50 de filme produse de studio. Aceste filme au adus încasări de 1,75 miliarde de dolari, inclusiv seria “Eroi de sacrificiu”. El a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Florida.

La rândul ei, Alexandra Dinu a jucat pe platouri de filmare de la Hollywood. Printre partenerii de film pe care i-a avut de-a lungul timpului se numără și nume grele în cinematografie, precum Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas.

Urmăriți Impact.ro și pe