Alexandra Dinu, cucerită iremediabil de un concurent la Românii Au Talent! Ce i-a mărturisit Andrei în direct la PRO TV

Ana Anitoiu, Anca Manolica 29.03.2021, 20:30
Alexandra Dinu, cucerită iremediabil de un concurent la Românii Au Talent! Ce i-a mărturisit Andrei în direct la PRO TV

Alexandra Dinu a fost cucerită iremediabil în ediția de luni, 29 martie, a emisiunii ”Românii Au Talent”. Jurata i-a făcut o mărturisire colegei sale, Andra, după ce o fetiță în vârstă de 9 ani din Constanța a pășit pe scena show-ului.

Cine a impresionat-o pe Alexandra Dinu la ”Românii au Talent”

Alexandra Dinu a făcut dezvăluirea după ce a fost impresionată de Vanessa Avram, o fetiță în vârstă de nouă ani din Constanța care s-a pregătit temeinic pentru a veni la emisiune. Îmbrăcată ca o păpușă, eleva a dansat singură salsa, a făcut șpagatul, a zâmbit și a fermecat pe toată lumea cu energia ei.

”Ești foarte simpatică. Ești fantastică”, i-a spus Smiley, iar colegul lui, Florin Călinescu, a simțit că momentul i-a oferit un ”fresh” atât de sănătos încât a mai căpătat ”vreo 200 de ani de viață”. Tot el a fost cel care a presupus că fetița nu are partener de dans, pentru că toți băieții care au încercat să danseze alături de ea ”au leșinat”.

Ce mărturisire a făcut Alexandra Dinu la ”Românii au Talent”

În urma acestui moment al micuței dansatoare din Constanța, Andra a felicitat-o pe concurentă atât pentru felul în care s-a prezentat pe scenă, cât și pentru alegerea ei de a dansa salsa. În plus, jurata a fost curioasă să afle dacă Alexandra Dinu a dansat vreodată salsa.

”Da. Nu așa de bine ca ea, dar da”, a răspuns Alexandra Dinu. ”Mi-a plăcut foarte mult ce ai făcut acolo. Te-ai descurcat foarte bine! Ai fost ca o păpușică Barbie care a prins viață. Și costumul tău, și pantofiorii… Perfect tot, mi-a plăcut foarte mult!”, i-a spus apoi jurata micuței concurente.

Alexandra Dinu, despre cum este ea în cuplu

În urmă cu ceva timp, Alexandra Dinu a dezvăluit cum este ea în cuplu. Splendida blondă a precizat că a învățat de-a lungul timpului că iubirea nu este posesie, ci înseamnă respect reciproc și admirație și implică înțelegere și acceptare a defectelor partenerului.

”Cred în echilibru! Când iubim, trebuie să avem înţelegere pentru cel de lângă noi, să îi înţelegem şi defectele şi să le acceptăm. De-a lungul experienţelor prin care am trecut, am înţeles că iubirea nu este posesie, iubirea înseamnă respect reciproc şi admiraţie. Cât despre gelozie… to be continued (râde)… Glumesc, evident”, a spus Alexandra Dinu pentru okmagazine.

Motivul pentru care Alexandra Dinu, despre relația cu Adi Mutu

De asemenea, Alexandra Dinu, care are un fiu cu Adi Mutu, a făcut dezvăluiri despre relația cu fostul fotbalist. Jurata de la ”Românii au Talent” a precizat că are senzația că acel capitol face parte dintr-o altă viață. Ea a spus că acea experiență a ajutat-o să se dezvolte și să se cunoască pe ea însăși.

”La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, a spus Alexandra Dinu într-un interviu pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...