Prezentatoarea celebră care va fi gazda emisiunii „La Măruță”. Sigur nu te-ai fi aşteptat la asta

Iancu Andreea 08.02.2021, 13:47
Prezentatoarea celebră care va fi gazda emisiunii „La Măruță”. Sigur nu te-ai fi aşteptat la asta

Cătălin Măruță și Andra au fost confirmați în urmă cu o săptămână cu Covid-19. Astfel, cuplul, alături de cei doi copii, David și Eva, se află în carantină la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Din păcate, acest lucru a însemnat anularea proiectelor sau reorganizarea lor. Cătălin ar fi trebuit să fie gazda emisiunii „La Măruță”, însă a decis să prezinte show-ul din confortul propriului cămin, în lipsa unei alte soluții. Totuși, prezentatorul are zilnic câteva ajutoare în platoul de la Pro TV.

Familia Măruță, lovită de coronavirus. Cum se simt Cătălin, Andra și cei doi copii ai cuplului

În urmă cu aproximativ o săptămână, Cătălin Măruță anunța faptul că el și Andra, împreună cu fiica lor, Eva, au fost confirmați cu Covid-19. Ulterior, și David s-a alăturat părinților săi, primind același diagnostic. Aflați în carantină acasă, cei patru s-au îngrijit de sănătatea lor, mai cu seamă că Andra a fost cea mai afectată de boală. Durerile musculare și de cap i-au provocat stări de disconfort vedetei, care însă a reușit să își revină în scurt timp.

Pentru că starea de sănătate i-a permis, Cătălin a decis să modereze emisiunea de la Pro TV, a cărei gazdă este în mod normal, din confortul sufrageriei sale. Înarmat cu o cameră de filmat, voie bună și micile ajutoare, Eva și David, vedeta de la Pro TV a reușit să susțină orele de emisie normale. Totuși, moderatorul a avut ajutor și din partea echipei sale, care s-a organizat în platou, aducând o serie de vedete la cârma emisiunii pentru o dinamică mai mare.

Horia Brenciu și Andreea Raicu, gazdele
Horia Brenciu și Andreea Raicu, gazdele „La Măruță”

Celebritatea care va fi gazda emisiunii „La Măruță” este total neașteptată

Mai multe vedete au ajuns astfel să fie gazda emisiunii „La Măruță” zilele trecute, iar acum, noua săptămână aduce și noi surprize. Numele celebrității care îi ia locul astăzi lui Cătălin Măruță este chiar carismaticul Horia Brenciu. Acesta a anunțat pe rețelele de socializare că urmează să prezinte emisiunea de la Pro TV. Totuși, el nu va fi singur în platou lui Măruță, ci o va avea alături și pe frumoasa Andreea Raicu.

Până când trec cele șapte zile pe care Cătălin și familia sa le mai au de petrecut în carantină, mai multe vedete vor veni în fața telespectatorilor. Horia Brenciu va apărea pe micile ecrane astăzi, începând cu ora 15:00. Amfitrionul va fi însoțit de Andreea Raicu, alături de care va face cu siguranță echipă bună. Ambii s-au mai întâlnit cu postura de prezentator și în trecut, deși proiectele lor actuale nu implică un astfel de format. Fanii emisiunii de la Pro TV se vor bucura să le admire pe îndrăgitele vedete în ediția de astăzi.

Breaking News! M-a sunat Cătălin Măruță! E în carantină… Se simte bine, dar mai are de stat o săptămână. M-a rugat să-l ajut! Bref: mâine voi prezenta emisiunea La Măruță! O să am și o parteneră: Andreea Raicu! Începem după amiaza, la 15.00, la PRO TV! Ne vedem, daaa, este mesajul postat de cântăreț pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...