Andreea Raicu a postat o imagine cu ea în costum de baie la 43 de ani. Ce au observat fanii

Iancu Andreea 09.01.2021, 14:05

Frumoasa vedetă este o prezență extrem de discretă cu privire la viața sa personală, însă nu ezită să împărtășească cu fanii săi imagini din vacanță. Recent, Andreea Raicu a postat mai multe fotografii cu ea în costum de baie. La 43 de ani, vedeta se bucură de un trup de invidiat, despre care fanii nu au ezitat să facă remarci.

Andreea Raicu, imagine în costum de baie din vacanță

Una dintre cele mai îndrăgite vedete din România a avut un an 2020 extrem de tumultos, cum de altfel majoritatea dintre noi a experimentat. Andreea Raicu a trecut prin emoții mari după ce mama sa a fost diagnosticată cu Covid-19 în luna octombrie a anului trecut. Femeia, în vârstă de 81 de ani, a trecut cu bine peste acest impas și a reușit să revină sănătoasă acasă, petrecându-și aniversarea zilei de naștere alături de fiica sa. Totuși, momentele dificile au fost depășite, iar Andreea a ales să se relaxeze la început de 2021 într-o vacanță exotică, punându-i pe fani pe jar cu imaginile postate pe rețelele de socializare.

Frumoasa vedetă a împărtășit cu admiratorii imaginile în costumul de baie care lasă la vedere silueta zveltă și tonifiată a Andreei. Aceasta este cunoscută pentru disciplina după care își ghidează viața, încercând să aibă o alimentație echilibrată și sănătoasă, cu care îmbină evident și exercițiile fizice. Sportul și dieta au ajutat-o pe Andreea Raicu să arate excepțional la vârsta de 43 de ani, fiind un exemplu pentru admiratorii săi. Aceștia din urmă au apreciat aparițiile din vacanță ale vedetei și nu au ezitat să îi lasă comentarii frumoase.

Arăți superb. Să ai o vacanță plăcută cu mult soare și frumos, i-a scris un admirator.

Andreea cea frumoasă, a apreciat un altul.

Vacanță minunată ca tine, i-a transmis un internaut.

Andreea Raicu, la plajă, făcând yoga foto - Instagram
Andreea Raicu, la plajă, făcând yoga
foto – Instagram

Yoga pe plajă. Ce mesaj le-a transmis Andreea urmăritorilor

Pentru că avea nevoie de o vacanță, Andreea Raicu a ales o destinație însorită și călduroasă pentru a se relaxa. Deși și-a luat concediu de la afacerile sale, frumoasa vedetă nu a renunțat și la obiceiurile sale. Astfel, Andreea i-a surprins pe fani cu o imagine în care apare făcând yoga pe plajă, într-o ipostază îndrăzneață. Vedeta pare să fi descoperit metoda de a se păstra tânără și încearcă să îi motiveze și pe cei din jur să îi urmeze exemplul.

Astfel, Andreea a decis să împărtășească un mesaj cu urmăritorii săi de pe Instagram prin care face referire la o analiză a propriei vieți: ”Inhale the future, exhale the past” (n.r. Inspiră viitorul, expiră trecutul). Fanii au apreciat acest îndemn și i-au lăsat numeroase comentarii vedetei.

Mulțumesc pentru starea pe care ai transmis-o!, i-a scris un fan.

Încarcă-te cu energie solară și pentru noi!, a fost mesajul pe care un admirator i l-a transmis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...