Cătălin Măruță a apelat la ajutor pentru emisiune. Cine se află în spatele camerei, de fapt

Iancu Andreea 03.02.2021, 19:35
Cătălin Măruță a apelat la ajutor pentru emisiune. Cine se află în spatele camerei, de fapt

De când Cătălin Măruță a intrat în carantină alături de Andra și cei doi copii, Eva și David, fiind confirmați cu Covid-19, prezentatorul a avut nevoie de ajutor pentru a putea filma în continuare emisiunea de la Pro TV. “La Măruță” este difuzată pe post, în fiecare zi de la ora 15:00, însă a fost nevoie de o nouă organizare pentru ca lucrurile să se apropie de normal. Cu invitați de seamă în platoul emisiunii, Cătălin Măruță a apelat la un ajutor neașteptat, chiar la el acasă, pentru emisiune.

Cătălin Măruță a primit un ajutor inedit pentru emisiune

Prezentatorul TV și ceilalți membrii ai familiei sale au fost testați pozitiv pentru Covid-19, motiv pentru care Cătălin Măruță nu a mai putut fi prezent în platoul emisiunii de la Pro TV. Totuși, pentru ca publicul să nu îi simtă lipsa show-ului, producția s-a gândit să se reorganizeze astfel încât Cătălin să poate totuși transmite imagini din confortul căminului. Pentru că starea de sănătatea i-a permis să muncească, prezentatorul TV și-a instalat o cameră video în sufragerie, de unde să poată să modereze “La Măruță”.

Cei care s-au oferit să îl ajute pe Cătălin au fost chiar cei doi copii ai vedetei. Aceștia au fost curioși să îi ia locul tatălui lor și astfel au trecut la acțiune. În timp ce David se afla în fața camerei și anunța o nouă ediție a emisiunii prezentate de tatăl său, Eva avea grijă să îl filmeze în cea mai bună ipostază. Micuța s-a asigurat că totul este în regulă, în timp ce David cerea instrucțiuni de la tânăra domnișoară cameraman.

Foarte bine, David! Stai în poziția corectă, la încurajat Eva pe fratele său, David.

Cum îmi este fața? Luminile?, s-a asigurat David.

Perfectă!, a remarcat Eva.

Eva și David Măruță se ocupă de filmarea emisiunii tatălui lor foto - Instagram
Eva și David Măruță se ocupă de filmarea emisiunii tatălui lor
foto – Instagram

Cum se simt Cătălin, Andra și cei doi copii ai cuplului după diagnosticul de Covid-19

Anunțul testelor pozitive de Covid-19 pentru familia Măruță i-a luat prin surprindere pe fanii acestora. Totuși, aceștia s-au bucurat să afle că toți cei patru sunt în regulă și că se confruntă cu simptome ușoare. Pentru a-i liniști pe urmăritorii săi, Cătălin le-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, prin care anunța că urmează 14 zile de stat acasă.

Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță. Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (…) Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent, a spus Cătălin Măruță pe Instagram.

Dintre toți membrii familiei, Andra a fost singura care s-a confruntat cu unele stări mai pregnante ale bolii. Artista a avut dureri de cap, musculare, însă se simte tot mai bine pe zi ce trece.

Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere,  dezvăluia Cătălin Măruță, înainte ca David șă fie și el confirmat cu virusul.

Deși David nu fusese confirmat la început, o dată cu toți ceilalți membrii ai familiei, băiețelul a luat-o pe urmele părinților săi la doar câteva zile. Astfel, el se alătură celorlalți în izolare.

Tot ce face tati e cool! Covidul nu e in categoria asta, dar uite că după ce am devenit eu pozitiv, s-a întâmplat și cu David! Mulțumim pentru mesaje, din fericire ne simțim toți bine. Trecem noi și de asta! De astăzi, oameni buni, și David este în gașca noastră, de pozitivi. Nu e cel mai fain lucru, dar cred că își dorea să nu mai stea izolat de noi, în altă cameră, a spus Catălin Măruță, pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI