Eva, primele imagini de la anunţul lui Cătălin Măruţă că familia sa are covid-19. Cum se simte micuţa

Cristian Cojocaru 31.01.2021, 11:51
Eva, primele imagini de la anunţul lui Cătălin Măruţă că familia sa are covid-19. Cum se simte micuţa

Ieri, cunoscutul moderator, Cătălin Măruță, făcea un anunț pe rețelele de socializare în care își anunța fanii că el și Andra, au contactat coronavirus. Astăzi apar și primele imagini cu Eva, mezina familiei, a cărei inocență reușește să pună zâmbete pe fețele părinților.

Primele imagini cu Eva, mezina familiei Măruță

Soții Măruță, unul dintre cele mai apreciate cupluri și totodată invidiate, ale showbiz-ului românesc, par să aibă parte și de zile mai negre. Astfel, ieri, prezentatorul emisiunii ”La Măruță”, anunța pe pagina sa de Instagram că el și familia, au contactat temutul virus Covid-19. Din fericire, toți membrii familiei se simt bine.

Membrii familiei Măruță, sunt acum obligați să stea într-o ”vacanță” de două săptămâni. Deși Cătălin vorbea despre vremea frumoasă de afară, din păcate, acest tip de ”concediu” nu le va permite să se bucure de o plimbare în aer liber. Totuși, acest lucru nu o împiedică pe micuța Eva, să fie același copil plin de energie, așa cum reiese din primele imagini cu ea, după aflarea veștii.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță. Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (…) Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus soțul Cătălin Măruță pe contul lui de Instagram.

Din imagini, reiese că fiica celor doi se simte foarte bine, dansează și pregătește orezul cu lapte pentru Andra
Din imagini, reiese că fiica celor doi se simte foarte bine, dansează și pregătește orezul cu lapte pentru Andra

Mai mult timp petrecut cu familia

Întotdeauna trebuie să privim partea plină a paharului. Deși situația este una neplăcută, membrii familiei Măruță vor petrece mai mult timp împreună, față de restul zilelor. Deși Andra părea slăbită, aceasta a spus că nu au cum să nu fie bine, mai ales pentru Eva, care este plină de energie așa cum declară cântăreața și cum reiese și din primele imagini.

“La cât de multă energie are Eva nu avem cum să nu fim bine. Aici e toată puterea noastră”, a spus Andra pe Instagram.

Din imagini, reiese că fiica celor doi se simte foarte bine, dansează și pregătește orezul cu lapte pentru Andra. Familia Măruță aveau plănuită o vacanță în familie, însă aceasta a fost anulată din cauza ”musafirului nepoftit”, astfel că, Eva s-a întristat puțin că nu va mai pleca la munte. Cătălin va avea mai mult timp să facă jocurile copiilor, printre care și să danseze cu Eva.

”Clar în următoarele 14 zile o să devin expert la dans. Sunt nevoit să învăț să dansez. În aceste 14 zile facem cursuri de dans și yoga. Îmi pare rău că David nu e aici cu noi.” a mai adăugat, Măruță în postările sale de pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI