Povestea indianului găsit flămând pe străzile din Alexandria. Cine este, de fapt, Ajay Kumar

Elena Avramescu, Diana Timișoreanu 25.05.2021, 13:29
Povestea indianului găsit flămând pe străzile din Alexandria. Cine este, de fapt, Ajay Kumar

Povestea indianului găsit flămând pe străzile din Alexandria. Un indian care a venit în România la muncă a ajuns, în cele din urmă, să doarmă pe stradă flămând şi murdar. A reușit să emoţioneze mii de români care au aflat despre el de la ziariştii din Teleorman. Se pare că realitatea este complet diferită față de ceea ce s-a aflat până acum.

Povestea indianului găsit flămând pe străzile din Alexandria

Ajay Kumar este un bărbat care a plecat din India cu scopul de a duce un trai mai bun. În acest fel a ajuns să lucreze în România, începând cu luna august 2020, la o firmă de construcţii din judeţul Braşov. Problema s-a ivit după ce firma a început să aibă probleme, astfel că Ajay a rămas fără serviciu.

Astfel că a ajuns în Alexandria unde a muncit la o firmă de parbrize, însă nici aici nu a stat foarte mult, astfel că a plecat în cele din urmă iar la finalul săptămânii trecute a fost zărit pe străzile din oraş, unde cerșea bani pentru mâncare. Minim două nopţi a stat pe o bancă din Alexandria.

În cele din urmă, o echipă de jurnalişti de la ImpactNews24 l-a găsit şi astfel i-au acordat ajutorul necesar. Jurnaliștii au făcut cunoscută povestea lui Ayay Kumar, fiind indianul care doarme murdar şi flămând pe o bancă. La scurt timp după, zeci de oameni au încercat să-i vină în ajutor.

Jurnaliștii au mai spus că acesta era extrem de murdar, flămând, cu masca de protecţie a feţei pătată cu sânge, tremurând de frig şi teamă atunci când l-au găsit.

Povestea indianului gasit flamand pe strazile din Alexandria
Povestea indianului gasit flamand

Chiar în aceasta seară, un echipaj de poliţie locală, format dintr-un bărbat şi o femeie, a oprit maşina în dreptul băncii pe care bărbatul se odihnea. S-au dat jos la el şi l-au trezit cu picioarele. Pentru că Ajay nu vorbeşte decât engleza, s-au dat păgubaşi şi au plecat, au spus jurnaliştii ImpactNews24.

Jurnaliștii au mai descoperit câteva detalii despre cetăţeanul indian care a bătut atâta drum pentru o viaţă mai bună. Se pare că ar fi căsătorit şi ar avea doi copii. În plus, acesta le-a spus că a fost tratat „cu batjocură” şi chiar bătut de către poliţiştii locali. Recent, omul a primit un prim-ajutor din partea jurnaliştilor, constând în mâncare caldă și haine curate. Imediat după, cazul său a ajuns cunsocut astfel că Ajay a fost cazat la un hotel din oraş unde primeşte toate cele necesare.

Poliţia Locală Alexandria a negat faptul că agenţii l-au agresat pe cetăţeanul indian și spun că au sesizat Poliţia Naţională în acest caz, pentru că era vorba despre o persoană cu cetăţenie străină. În plus, nu există nici un fel de plângere depusă cu privire la faptele amintite.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...