Bolidul Elenei Băsescu, ridicat de Poliția Locală Constanța. Cum a greșit aceasta încât a fost taxată grav

Ana Anitoiu 06.11.2020, 12:53
Bolidul Elenei Băsescu, ridicat de Poliția Locală Constanța. Cum a greșit aceasta încât a fost taxată grav

Bolidul Elenei Băsescu a fost ridicat de Poliţia Locală Constanţa, chiar în prima zi de campanie electorală, deoarece candidata PMP la Camera Deputaţilor a parcat neregulamentar.

Unde a parcat Elena Băsescu, înainte de a-i fi ridicată mașina de lux, în Constanța

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, se află la Constanţa în campanie electorală pentru alegerile parlamentare. Ea candidează din partea PMP pe primul loc, la Camera Deputaţilor.

Eba și-a parcat neregulamentar mașina de lux, un BMW-ul X6 în valoare de 90.000 euro, aproape de un apartament vechi al familei sale, chiar în prima zi de campanie.

”Cineva a chemat Poliţia Locală pentru că maşina era parcată în staţia de autobuz. Absolut neregulamentar. A fost amendată, ca orice cetăţean“, au spus reprezentanţi ai Primăriei Constanţa.

Bolidul Elenei Basescu a fost ridicat de Politia Locala Constanta. Cum s-a aparat Eba
Elena Basescu

Maşina Elenei Băsescu a fost ridicată de platforma auto chemată de Poliţia Locală şi a fost transportată prin oraş, spre locul de depozitare din zona industrială a Constanţei.

De acolo, proprietarii de astfel de mașini ridicate îşi pot recupera automobilele, contra unei sume considerabile. În plus, aceștia primesc puncte de penalizare de la Poliţia Rutieră.

Mai exact, pentru a-şi primi maşina înapoi, constănțenii trebuie să achite suma de 570 lei pentru operaţiunea făcută de Confort Urban SRL, firma municipalităţii, pentru ridicarea şi transportul la parcul auto de pe Caraiman.

În plus, constănțenii trebuie să plătească 580 lei la Poliţia Locală, însemnând 4 puncte de amendă, plus 3 puncte de penalizare la permisul auto. Dacă plătesc suma într-un termen de 24 de ore, aceștia primesc o reducere de 50%.

Bolidul Elenei Basescu a fost ridicat de Politia Locala Constanta. Cum s-a aparat Eba
Imaginea si mesajul pe care le-a publicat Elena Basescu

Elena Băsescu, reacție pe internet. Ce a scris despre întreaga situație

După ce i-a fost ridicată mașina de lux, Elena Băsescu a publicat un mesaj, vineri, pe pagina ei de Facebook. A explicat motivul pentru care a parcat neregulamentar, precizând că nu își caută scuze, și a arătat locul exact în care și-a lăsat mașina.

”Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar.

Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina.

Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată.

Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina. (pe locul încercuit cu roz)”, a scris Elena Băsescu, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...