Povestea de dragoste dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac. Cum a început relația lor

Nicu Stan 06.07.2023, 19:16
Povestea de dragoste dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac. Cum a început relația lor

Chiar dacă se iubesc de mai mult timp, puțini dintre români știu că fiul lui Ion Țiriac formează un cuplu cu celebra sportivă. Care este povestea de dragoste dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac. Cum a început relația lor, de fapt.

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac formează un cuplu de trei ani. Cum s-au îndrăgostit

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac formează un cuplu de circa trei ani, însă puțini dintre români știu asta. Cei doi formează un cuplu extrem de discret și se afișează foarte rar împreună.

Astfel, începuturile relației lor sunt și mai puțin cunoscute de către publicul larg. Află în continuare unde s-au cunoscut, de fapt, sportiva și fiul cunoscutului om de afaceri, cum a început povestea lor de dragoste.

Sorana Cîrstea, victorie fantastică în optimile turneului WTA 1.000 de la Miami

Trebuie spus mai înainte că Sorana Cîrstea a obținut o victorie fantastică în optimile turneului WTA 1.000 de la Miami. Sportiva noastră a câștigat împotriva jucătoarei cehe Marketa Vondrousova și urmează să dea piept cu Sabalenka în sferturile de finală.

Astfel, în afara faptului că Sorana Cârstea este pe val din punct de vedere profesional se poate spune că nici în dragoste nu îi merge foarte rău. Aceasta este foarte fericită alături de partenerul său, Ion Ion Țiriac, cu care se iubește deja de ceva timp.

Cei doi s-au cunoscut în incinta complexului Stejarii Country Club, acolo unde tenismena locuiește de mai mult timp și unde Ion Ion Țiriac s-a mutat după separarea de Ileana Lazariuc.

Ce avere are Ion Țiriac

De asemena, complexul este deținut de tatăl său, Ion Țiriac. Acesta din urmă este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din țara noastră, având o avere de peste 84 de miliarde de lei, conform celor de la Forbes.

Pe de altă parte, Sorana Cîrstea a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, câte eforturi a făcut pentru a se face remarcată în tenis. Jucătoarea de tenis a dezvăluit că a început să practice acest sport de la o vârstă fragedă, respectiv pe când avea doar 4 ani.

Sacrificiile Soranei Cîrstea

„Aveam 4 ani când m-au dus prima dată la tenis. Din primul moment s-a văzut că am talent şi că sunt făcută, ca să zic aşa, pentru acest sport. Iar uşor-uşor lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase.

În afară de şcoală şi tenis nu-mi mai aduc aminte mare lucru… Ţin minte totuşi cum eram câteodată pe balcon şi mă uitam cu jind la copiii care se jucau în faţa blocului, în timp ce eu trebuia să dorm sau mă pregăteam să merg la antrenament.

Dar să ştiţi că în general nu mi-a părut rău de sacrificiile pe care a trebuit să le fac, nu consider că nu am avut copilărie, cum se spune… Am avut doar un alt fel de copilărie şi cred că, de fapt, aşa a fost mai bine pentru mine”, declara Sorana Cîrstea.

Urmăriți Impact.ro și pe