Andra, felicitată în copilărie de o trupă uriaşă din afară. Cine i-a prevestit succesul: „Un vis împlinit. M-au luat în braţe, m-au pupat”

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 26.03.2021, 23:02
Andra, felicitată în copilărie de o trupă uriaşă din afară. Cine i-a prevestit succesul: „Un vis împlinit. M-au luat în braţe, m-au pupat”

Andra a dezvăluit la ”Românii au talent” că a fost felicitată în copilărie de o trupă uriaşă din afară pentru felul în care cânta în culisele unui eveniment important. Cântăreața a spus că aceasta i-a prevestit succesul de care avea să se bucure.

Ce trupă a felicitat-o pe Andra în copilărie

Andra şi Andi Moisescu au cântat melodia „Killing Me Softly”, la masa juriului, în timp ce așteptau ca pe scena emisiunii ”Românii au talent” să pășească un nou concurent. Acest moment i-a adus aminte cântăreţei de un moment deosebit din copilăria ei, când a fost felicitată de o trupă uriașă.

„A fost printre primele piese cântate pe scenă. Îmi aduc aminte că la festivalul Nopţile Albe de la Aro au venit băieţii de la Boyz II Men şi eu repetam pe hol o piesă de la Mariah Carey. M-au auzit şi m-au felicitat, m-au pupat, m-au luat în braţe. Foarte frumos. A fost un vis împlinit. Ar fi fost frumos să le pot arăta şi copiilor”, i-a povestit Andra lui Andi Moisescu.

Andra, felicitata in copilarie de o trupa uriasa din afara. Cine i-a prevestit succesul:
Concurentul David Dinca, la ”Romanii au talent”

Andra, emoționată de un copil la Românii au talent

Cântăreața a mai avut parte de un moment special, chiar în această ediția a emisiunii ”Românii au talent”. Doar că a fost ea idolul și un alt copil s-a bucurat mult să o întâlnească. David Dincă, în vârstă de 12 ani, din Tecuci, județul Galați, a impresionat cu vocea lui, după ce a învățat să cânte mergând la biserică.

”Pe mine mă ajută să cânt harul lui Dumnezeu. De la șase ani am început să cânt la biserică. Merg de când sunt mic. Simt că misiunea mea este să îl slăvesc pe Dumnezeu. Îmi place de când eram mic de Andra. Îmi place foarte mult cum cântă”, a spus copilul, dezvăluind că dacă ar câștiga i-ar plăcea să cumpere o casă pentru familia lui. ”Mi-au dat lacrimile și mi s-a făcut pielea de găină. Clar ți se potrivesc aceste melodii pentru că ai o tehnică vocală”, i-a spus Andra.

Andra, despre cum l-a schimbat pe Cătălin Măruță

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Andra a dezvăluit cum l-a schimbat pe Cătălin Măruță de când sunt împreună. Cântăreața a spus că ea este o pupăcioasă și că l-a făcut și pe partenerul ei de viață să fie așa. Totuși, prezentatorul are unele rezerve atunci când se află în public.

”Ei i-ar plăcea non-stop să ne pupăm. Toată ziua m-ar lua în braţe. Eu sunt bărbat…. Îmi place şi mie foarte mult, dar mă simt stânjenit de foarte multe ori dacă sunt într-un grup cu foarte mulţi oameni”, a recunoscut Cătălin Măruţă. ”Da, dar de când avem copii nu se mai întâmpla asta”, a mai spus Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...