Două vedete din România au anunțat astăzi că formează un cuplu. Fotografia care a apărut sâmbătă, 10 septembrie

Ioana Bucur 10.09.2022, 16:10
Două vedete din România au anunțat astăzi că formează un cuplu. Fotografia care a apărut sâmbătă, 10 septembrie

O nouă poveste de dragoste în showbiz-ul românesc. Două vedete din România tocmai au anunțat că formează un cuplu. Foarte discreți în ceea ce privește viața personală, cei doi au decis că a venit momentul să dea cărțile pe față. Primele declarații ale îndrăgostiților, imediat după publicarea fotografiei în care apar împreună.

Un nou cuplu în rândul vedetelor din România

Veste mare în showbiz-ul românesc, odată cu înfiriparea unei noi povești de dragoste. Două vedete îndrăgite de public, dar care au ales mereu să își păstreze viața personală cât mai departe de ochii curioșilor, tocmai au anunțat că formează un cuplu.

Actriță, cântăreață, o artistă completă, dar foarte discretă și zgârcită când vine vorba despre declarații despre viața sa din spatele aparițiilor pe scenă sau pe micul ecran, Ana Odagiu radiază de fericire.

Blonda a postat recent, pe o platformă de social media, o fotografie în care îl prezintă celor care îi urmăresc activitatea în mediul online pe noul său iubit. Bărbatul este și el un actor apreciat de publicul de la noi din țară, nimeni altul decât Conrad Mericoffer.

Vedeta a ținut să sublinieze că sunt abia la început de drum, dar că se cunosc de mult timp.

„Suntem foarte la început, iar fiind foarte la început nu vreau să atrag tot felul de lucruri asupra relației. Sunt foarte la început, ne cunoaștem de mult timp, suntem actori, lucrăm în aceeași breaslă(…). Nu știu ce o să se întâmple, suntem foarte la început, e foarte firavă și fragedă treaba, așa că aveți răbdare cu noi”, a spus Ana Odagiu, potrivit Spynews.

Două vedete din România au anunțat astăzi că formează un cuplu. Fotografia care a apărut sâmbătă, 10 septembrie

„Am făcut exact ce m-am concentrat să nu fac”

În ultimii ani, Conrad Mericoffer a jucat în mai multe seriale produse de Antena 1. Acum doi ani, actorul a pus punct unei căsnicii ce a durat în jur de șapte ani și în timpul căreia care a venit pe lume un copil. După divorțul ce a fost finalizat în secret, niciunul dintre parteneri nu a primit custodie exclusivă asupra minorului, cei doi foști soți petrecând timp în mod egal cu micuțul.

După experiența „Te cunosc de undeva!”, Ana Odagiu a acceptat provocarea unui alt proiect TV de la Antena 1, ea numărându-se printre concurenții „Splash! Vedete la apă”. Din păcate, săritura pe care o pregătise nu i-a ieșit cum și-ar fi dorit.

„Sunt foarte supărată! Am făcut exact ce m-am concentrat să nu fac și anume să alunec în față. S-a întâmplat ce nu s-a întâmplat la antrenamente. La antrenamente aveam tendința să mă duc ușor în față, dar am reușit să reglez. Trebuia să fie o săritură în picioare, cu grupare. Știu ce s-a întâmplat. M-am supărat foarte tare”, a explicat Ana Odagiu, imediat după ce a ieșit din bazin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...