Pierdere grea pentru Antena 1. O vedetă trece la Pro TV, e anunțul momentului

Iancu Andreea, Ana Ionescu 16.12.2021, 13:52
Pierdere grea pentru Antena 1. O vedetă trece la Pro TV, e anunțul momentului

Finalul de an aduce schimbări importante în cadrul celor mai importante televiziuni din România. O vedetă de la Antena 1 trece la Pro TV, după ce a făcut senzație în cadrul uneia dintre cele mai apreciate show-uri ale trustului Intact. Prezentatorul a vorbit despre primele momente alături de noua echipă.

Ce vedetă a plecat de la Antena 1 și se regăsește în programul Pro TV

După un deceniu petrecut alături de Antena 1, unde a activat pe postul de prezentator al unei emisiuni de succes, o vedetă importantă a ales să treacă la postul rival, Pro TV. Numele său este o surpriză în cadrul televiziunii adoptive, după ce prezentatorul a făcut parte dintr-o echipă de succes a trustului Intact. Cel care a ales să plece de la postul care l-a susținut în ultimii zece ani, Cosmin Seleși, va face parte din programul de Revelion de la Pro TV.

Actorul a dezvăluit prezența sa la postul rival al Antenei 1 în cadrul unui reportaj special, care anunță o parte dintre surprizele pregătite pentru Protevelion. Seleși a recunoscut astfel că urmează să participe la filmările pentru programul de Revelion ale postului din Pache Protopopescu. Pro TV a absentat în ultimii ani dintre edițiile dedicate finalului de an.

Bine, sunt şi eu.. istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obişnuit Pro TV de fiecare dată. În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastică, a spus actorul.

O vedetă importantă trece de la Antena 1 la Pro TV
Cosmin Seleși a părăsit Antena 1

Cosmin Seleşi a filmat 16 sezoane pentru „Te cunosc de undeva”, la Antena 1

Actorul Cosmin Seleși a făcut parte timp de zece ani din echipa Antenei 1, însă cel mai de succes proiect în care a fost implicat a fost emisiunea „Te cunosc de undeva”. În primăvara anului acesta, prezentatorul și frumoasa sa colegă, Alina Pușcaș, au încheiat filmările pentru cel de-al 16-lea sezon al show-ului de transformări.

Având în vedere mutarea lui Seleși de la Antena 1 la Pro TV, nu se cunoaște dacă producția va mai fi continuată într-o altă formulă. În privința carierei din televiziune a actorului, el a mai colaborat cu ani în urmă cu Pro TV, fiind implicat în filmările pentru serialul „La Bloc”.

Pro TV face concurență Revelionului lui Dan Negru

Pentru prima oară după mulți ani, postul din Pache Protopopescu a pregătit un program special de Revelion. Astfel, după o lungă perioadă, Pro TV îi face concurență lui Dan Negru, devenit deja celebru pentru programul de Revelion cu care ridică audiențele postului.

În urmă cu opt ani, în 2013, Pro TV prezenta un program la trecerea dintre ani, în care Cătălin și Andra Măruță erau gazde. Anul acesta, ediția de Revelion pregătită de postul de televiziune îi va avea drept amfitrioni pe Pavel Bartoș și Raluka, cântăreață și jurată în cadrul show-ului SuperStar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...