EXCLUSIV

Cosmin Seleși, prezentatorul Te cunosc de undeva, schimbă mașinile ca pe șosete: ”Am cumpărat 33”. Ultima achiziție i-a golit cardul. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 12.11.2021, 18:26

Cosmin Seleși (44 de ani) este actor de film, dar și prezentator tv. Cel care ne face serile mai frumoase, cu show-urile ”Splash! Vedete la apă” și ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, are o pasiune mai puțin cunoscută. E fan declarat al șofatului și al mașinilor! Motiv pentru care, în ultimii douăzeci de ani, i-au trecut prin mână nu mai puțin de 33 de automobile, care mai de care mai frumoase.

În ultimii douăzeci de ani, lui Cosmin Seleși i-au trecut prin mână nu mai puțin de 33 de mașini

Cosmin Seleși ne-a vorbit despre colecția lui de mașini, înregistrând, până acum, un număr impresionant.

”Seria cuceririlor mele, în materie de automobile, a început în 2002, cu un Ford Focus Break de 1,8 litru, Diesel. Nu am uitat-o până astăzi, așa cum nu am uitat niciuna dintre cele 32 de mașini care au venit după ea. A, și am avut și un Logan nou, alb, pe benzină. Îmi place albul, fiindcă și Tesla e tot albă”, mărturisește pentru impact.ro vedeta noastră de televiziune.

Cosmin Selesi, pasionat de masini
Cosmin Selesi, pasionat de masini

Cosmin Seleşi spune că fiecare dintre cele 33 de mașini pe care le-a avut până astăzi are un loc special în inima sa. Însă, așa cum se întâmplă fiecăruia dintre noi, există și un top al favoritelor.

A plătit 36.000 de euro pe mașina electrică Tesla Model 3

Iar în fruntea topului se află cea mai nouă ”cucerire”, o Tesla Model 3, proiectată special pentru performanțe electrice, cu motor dublu AWD și cu accelerație rapidă, care i-a scos din buzunare nu mai puțin de 36.000 de euro. Însă Seleși susține că prețul e unul extrem de atractiv, fiindcă nu doar că ”mașina face toți banii”, dar e sub valoarea unui Volkswagen, care poate atinge lejer pragul a 40.000 de euro.

”Mi-am dorit foarte tare o mașină electrică nu doar pentru a fi în pas cu lumea, ci pentru a vedea în primul rând evoluția. La genul ăsta de mașini vom ajunge foarte curând mai fiecare dintre noi. Și atunci am decis să aleg marca Tesla, fiindcă ei au cea mai bogată experiență până azi. Dacă voiam un hybrid, alegeam ceva de la Toyota. Sau dacă aveam nevoie de un contabil bun, tatonam piața. Așa m-am ghidat mereu în viață, culegând informații despre cei care fac cea mai bună treabă în domeniul lor. Am așteptat din mai și până în octombrie sosirea mașinii, dar a meritat”, a mai precizat Seleși pentru impact.ro.

Face economii cu noua achiziție: ” Cred că e vorba despre cel puțin 1.500 sau 1.600 de lei, lunar”

Puțin surprinzător, însă, topul mașinilor sale preferate nu se deschide însă cu marca Tesla. ”Mașina mea preferată e Land Rover. Am avut de-a lungul vieții trei asemenea modele. Două Land Rover Discovery 3 și un Discovery 4. Sunt un fan declarat al acestei mașini. De altfel, mai am  în garaj un Land Rover Discovery 3 și mă gândeam s-o vând. Dar nu o voi da pe mâna oricui! Cine știe, la cât țin la mașina asta, poate voi ajunge la concluzia că nu o voi mai vinde”, adaugă el.

Seleși spune că în mai puțin de o lună a realizat și ce economii face folosind o mașină Tesla. ”Cred că e vorba despre cel puțin 1.500 sau 1.600 de lei, lunar. În plus, Tesla mi se încarcă în 15 minute, un timp incredibil. Iar stații de încărcare să știți că există în multe colțuri ale țării. M-am interesat înainte, fiindcă sunt genul de persoană care am nevoie de mașină în desele mele deplasări!”, a indicat actorul.

În urmă cu trei ani, a ajuns cu mașina în șanț

Cosmin Seleși spune că  e un șofer atent și, cu excepția unui incident de acum trei ani, când a ajuns cu mașina în șanț, se poate lăuda cu puține experiențe neplăcute la volan. În fapt, accidentul cel mai serios prin care a trecut nu s-a consumat pe șosele patriei, ci la schi, în 2019, atunci când în urma unui accident pe pistă și-a rupt umărul și clavicula.

Urmăriți Impact.ro și pe