EXCLUSIV

De ce a acceptat Dan Negru și vedetele nevaccinate, la filmările pentru show-ul de Revelion al Antenei 1: „Este vorba despre demnitatea umană”. EXCLUSIV

Carmen Andrei 06.12.2021, 18:34
De ce a acceptat Dan Negru și vedetele nevaccinate, la filmările pentru show-ul de Revelion al Antenei 1: „Este vorba despre demnitatea umană”. EXCLUSIV

Noul show de Revelion, marca Dan Negru, se anunță plin de surprize. Reporterii impact.ro au aflat, în exclusivitate, în ce condiții s-au derulat filmările, zilele trecute. În ciuda restricțiilor, în acest program de divertisment au fost acceptate, deopotrivă, atât vedetele nevaccinate, cât și cele vaccinate: „Pandemia va trece, dar nu trebuie să rămână două tabere. În plus, este vorba despre demnitatea umană!”, le-a spus Dan Negru celor prezenți pe platourile de filmare de la Romexpo, decizia lui fiind apreciată de toți invitații.

„A fost o discuție legată de obligativitatea vaccinului, la filmări, dar Dan Negru s-a împotrivit”

Chiar dacă în mall-uri și în supermarket-uri au acces doar persoanele vaccinate, iată că la filmările pentru show-ul de Revelion al Antenei 1, Dan Negru nu a dorit să împartă artiștii în două tabere, mai ales că nici nu există o lege în acest sens. Prin urmare, zilele trecute, la Romexpo, au venit, deopotrivă, atât vedete vaccinate, cât și nevaccinate, cele din urmă participând însă la filmări în anume condiții:

A fost o discuție legată de obligativitatea vaccinului, dar Dan Negru s-a împotrivit, a adus și vedete nevaccinate, chiar dacă asta a împovărat și mai mult producția, căci fiecare persoană nevaccinată a fost supusă unui test, cele peste 1.000 de teste fiind plătite de Antena 1.

S-a plătit o clinică, au venit medicii cu mașina, a venit și Salvarea. Au fost două zile de filmare, cu 350 de oameni în public și cu aproape 100 de vedete, plus personal tehnic. Nevaccinații au fost testați cu toții, pe loc, în fiecare zi, li s-au pus niște brățări, pe zile, roșii și portocalii.

Gheorghe Zamfir, supravegheat de soția cu 44 de ani mai tinerică. De ce a plâns artistul, la filmările de Revelion

Dan Negru a dorit ca, de Revelion, să-l serbeze într-un cadru festiv pe marele artist Gheorghe Zamfir, naistul care a împlinit 80 de ani:
A fost supravegheat, la filmări, de soția lui, Nicoleta Beca, mai tânără decât el cu 44 de ani. Ea a avut grijă ca el să se îmbrace mai gros, în pauze, să mănânce, e îngerul lui păzitor.
De ce a acceptat Dan Negru și vedetele nevaccinate, la filmările pentru show-ul de Revelion al Antenei 1: ”Este vorba despre demnitatea umană!”
Gheorghe Zamfir și soția lui
La filmări, Gheorghe Zamfir a și plâns de emoție:
Au intrat, în direct, să-l felicite, de ziua lui, bunii săi prieteni din străinătate, Andre Rieu, violonist, dirijor şi compozitor, dar și celebrul  tenorul italian  Andrea Bocelli, care o avea alături pe soția lui. Toată sala s-a ridicat în picioare și a aplaudat, a fost un moment emoționant, Zamfir a plâns de bucurie, ne-au mai dezvăluit surse din Antena 1, în exclusivitate pentru impact.ro.
Programul de divertisment, filmat zilele trecute, va fi difuzat pe 31 decembrie, de Antena 1. Lui Dan Negru i se mai spune și „Regele audiențelor” fiind, de 21 de ani, lider cu acest program de divertisment, performanță demnă de „Cartea Recordurilor”.
Urmăriți Impact.ro și pe