Dan Negru, anunţ despre Revelionul de la Antena 1. Se întâmplă, după 21 de ani: „E complicat”

Ioana Bucur 27.10.2021, 11:37
Dan Negru, anunţ despre Revelionul de la Antena 1. Se întâmplă, după 21 de ani: „E complicat”

Speculațiile și zvonurile nu își mai au niciun rost din acest moment. Dan Negru a făcut marele anunț despre Revelionul de la Antena 1. Cum vor petrece românii noaptea dintre ani?

Se se întâmplă cu Revelionul de la Antena 1. Anunțul făcut de Dan Negru

Anul se apropie de final, avem din nou restricții, iar planurile de vacanță sunt fie amânate fie anulate. Cu toate astea, Dan Negru are o veste bună pentru românii care se întreabă cum vor petrece ultimele ore ale lui 2021.

După recordul de anul trecut, vedeta anunță că s-au început deja pregătirile pentru Revelionul de la Antena 1, iar ediția asta va avea și câteva premiere.

„Pot să confirm faptul că se face al 22-lea Revelion! E complicat pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta.

Am sunat la primii oameni, dar depindem foarte mult de tot ce se întâmplă cu regulile acestea sanitare. Și, pentru că e ticsit online-ul de întrebarea: Ce faceți de Revelion?, pot s-o confirm: Hai tot cu mine și a 22-a oară!”, a spus Dan Negru, potrivit Cancan.ro.

Primii invitați au fost deja chemați, iar surprizele nu vor fi puține. Dan Negru a dat și câteva detalii din culise, dezvăluind că la Revelion vor fi prezente și nume mari internaționale, chiar dacă nu fizic, în platou.

Dan Negru, anunţ despre Revelionul de la Antena 1
Dan Negru

„Target-ul pe care mi l-am pus este să fim peste BBC”

Organizarea unui show excepțional, în condiții de pandemie, nu este deloc ușoară, mai ales în condițiile în care prezentatorul și-a setat un obiectiv uriaș: Revelionul de la Antena 1 să bată audiența BBC-ului.

„O să fie niște momente speciale. O să fie prezente și niște nume mari internaționale, nu știu dacă neapărat acolo în platou, dar cu siguranță pe ecrane. Am convenit deja! N-am avut până acum așa ceva.

Încercăm următoarea chestie: anul trecut, Revelionul acesta, a fost al doilea din Europa ca audiență după BBC, așa că miza pe care mi-am pus-o anul acesta e să-i bat pe englezi. Da, deci, target-ul pe care mi l-am pus este să fim peste BBC”, a mai spus Dan Negru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...