Pasiunea nebănuită pe care o are Nicole Cherry. Își dorește să își facă o carieră în acest domeniu (exclusiv)

Badea Violeta 29.04.2022, 12:50

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din țara noastră. La cei 23 de ani ai săi, aceasta se poate lăuda cu o carieră impresionantă în lumea muzicii. Acum însă, vedeta se simte atrasă de o altă meserie. Noua ei pasiune îi va uimi pe uimi pe fani. Iată ce domeniu a cucerit-o pe vedetă!

Nicole Cherry renunţă la muzică? Ce domeniu o atrage acum pe cântăreaţă

Nicolae Cherry nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai bune voci din România. Aceasta s-a lansat în muzică la doar 14 ani, cu single-ul „Memories”. Piesa s-a bucurat de un succes nemaipomenit și a răsunat multă vreme la posturile de radio.

Recent, cântăreața și-a încercat norocul și într-un alt domeniu. Astfel, după opt ani de la debutul în muzică, frumoasa solistă și-a descoperit o nouă pasiune.

Este vorba despre cinematografie. Nicole Cherry a primit un rol în comedia „Legații”, unde s-a descurcat de minune și s-a îndrăgostit de actorie. Tatăl artistei, care joacă și rolul de impresar al fiicei sale, spune cu ce impresii a rămas cântăreața după această experiență.

„Cred că i-a plăcut ce a făcut în acel film. Eu, sincer, vă spun nu l-am urmărit încă integral. Dar ea e entuziasmată de toată povestea.

A vorbit cu prietenii ei pe tema asta, a postat pe rețelele sociale, ce mai, a dat sfoară în țară tuturor!”, a declarat George Ghinea, în exclusivitate, pentru Playtech.

S-a aflat ce se intampla in familia Corneliei Catanga, dupa ce Nicole Cherry a nascut o fetita
Nicole Cherry 

Nicole Cherry, în așteptarea ofertelor

Tatăl artistei spune că Nicole Cherry l-a anunțat ca, în cazul în care va mai primi asemenea oferte, să nu ezite în a oferi răspunul  afirmativ. George Ghinea a precizat că nu este exclus ca acesta să fie un nou capitol al vieții sale profesionale.

„Mi-a cerut ca, dacă vor mai veni oferte pe tema asta, să nu stau prea mult să mă gândesc și să accept. Am zâmbit când am auzit-o, dar mi-e clar că e genul de provocare de la care nu se va da înapoi.

Poate cine știe, va fi un nou capitol al vieții sale profesionale. Momentan e însă prematur să vorbim despre așa ceva”, a mărturisit George Ghinea pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...