Otilia Bilionera și-a înnebunit fanii cu ultima ținută sexy. ”Pot să câștig un concurs de miss”

Mirabela Năstase 08.03.2020, 16:08
Otilia Bilionera și-a înnebunit fanii cu ultima ținută sexy. ”Pot să câștig un concurs de miss”

După un an de la participarea la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, Otilia Bilionera își menține titulatura de fată frumoasă și senzuală, astfel că postează fotografii în care este extrem de atrăgătoare.

Otilia Bilionera și-a înnebunit fanii cu ultima ținută sexy

Mai în glumă, mai în serios, aceasta afirma la emisiunea Ferma: “Se pare că și Bilionera poate câștiga un concurs de Miss, îmi vin așa idei să particip și la altele”, după ce a fost premiată de fermieri ca cea mai senzuală apariție din Fermă. Dacă atunci se amuza, acum treaba devine cât se poate de serioasă. Dovadă stau fotografiile recente de pe Instagram, unde apare într-o salopetă transparentă.

 

Otilia Brumă, pe numele său real, aceasta a început să cânte încă de la vârsta de trei ani. Piesa “Bilionera” a propulsat-o în atenția publicului din întreaga lume. Otilia Bilionera a devent cunoscută la nivel internațional, având peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și devenind numărul 1 în mai mult de 20 de țări. Anul ăsta, frumoasa artistă a lansat și piesa “Origami”, în al cărui videoclip apare la fel de atrăgătoare.

A lansat o nouă piesă

“Origami este o piesă care mă reprezintă. A durat peste un an să o perfecționez și să o aduc la o formă potrivită pentru lansare. Captureză un moment foarte special pentru mine și sunt sigur că fanii mei vor simți o conexiune instant “  precizează Otilia.

Otilia Brumă s-a născut la data de 13 iunie 1992, în Suceava, România. Stilul de muzică pe care îl abordează aceasta este dance, raggaetton și latino. Cu piesa ”Bilionera”, Otilia s-a poziționat în topurile radiourilor din Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria și alte țări. De remarcat este faptul că Otilia este a treia artistă din Romania, dupa Alexandra Stan („Saxobeat”) și INNA („Hot”) care a spart topurile în plan internațional încă de la debut.

Urmăriți Impact.ro și pe