O cântăreață din România are cea mai ascultată piesă din India! Tânăra are doar 15 ani

Diana Radu 03.03.2020, 14:00
O cântăreață din România are cea mai ascultată piesă din India! Tânăra are doar 15 ani

Cea mai căutată piesă pe Shazam în 2019 în India este interpretată de o cântăreață din România. Este vorba despre Dharia, pe numele ei real Daria Comanescu, care a reușit să o întreacă pe Iulia Vântur în popularitate și să facă senzația cu muzica sa în India. Cum se numește piesa care s-a bucurat de o asemenea popularitate în subcontinentul asiatic?

Cu ce piesă s-a clasat Dharia în topul celor mai ascultate piese din India

Dharia, în vârstă de 15 ani le-a captat interesul indienilor cu piesa ”Sugar and Brownies”, care are aproximativ 100 de milioane de vizualizări pe Youtube. Însă, succesul l-a obținut pe Tik Tok, astfel peste 1.7 de milioane de filmulețe au ca și coloană sonoră piesa interpretată de Dharia.

dharia, cea mai ascultata piesa, india
Cu ce piesă s-a clasat Dharia în topul celor mai ascultate piese din India. Sursă foto: PRO TV

Piesa ”Sugar and brownies” a fost lansată în anul 2018 și s-a aflat pe a zecea poziție în topul celor mai difuzate melodii din India. Mai spectaculos este faptul că piesa este compusă de către artistă împreună cu sora sa și de producătorul Monoir. „Totul a decurs foarte repede, chiar nu mă așteptam, eu am compus linia melodia, sora mea a scris versurile. E un super succes, cele mai multe vizualizări vin din India”, a declarat artista în direct la emisiune prezentată de Măruță de pe Pro TV.

La mai bine de an de când a devenit virală pe TikTok și nu numai, majoritatea vizualizărilor piesei de pe YouTube din vin India. Numai luna trecută, 30% din totalul vizulizărilor pe 30 de zile au venit grație fanilor din India. Per total, 19% din cele 95 de milioane de vizualizări sunt făcute de indieni. Iar Turcia a dat 23% din acest total.

De asemenea, întrebată dacă nu are de gând să lanseze o piesă și în hindi, Dharia a răspuns că se teme că nu va putea pronunța corect cuvintele, drept pentru care rămâne la limba engleză. Însă, artista a precizat că va lansa un nou single intitulat „August Diaries”, pe data de 6 martie, care speră să se bucure de aceeași popularitate.

Urmăriți Impact.ro și pe