Ordin de evacuare pentru posturile Realitatea din clădirea Willbrook. Când va avea loc emisia din noul studio

Badea Violeta 16.05.2022, 23:24
Ordin de evacuare pentru posturile Realitatea din clădirea Willbrook. Când va avea loc emisia din noul studio

Schimbare majoră la Realitatea TV. Societatea care operează celebrul post de televiziune este nevoită să evazueze sediul actual din clădirea Willbrook din cauza unor neînțelegeri avute de-a lungul timpului cu proprietarii incintei. Iată când va avea loc emisia din noul studio și unde se află acesta!

Realitatea TV se mută din clădirea Willbrook

În urma unui ordin de evacuare, Realitatea TV urmează să se mute din clădirea Willbrook. Astfel, cunoscutul post de televiziune va emite dintr-un nou sediu. Acesta se află într-o clădire de pe strada Frumoasă, din apropierea Pieței Victoriei, conform unor surse g4media.ro.

„Societatea care operează Realitatea TV trebuie să evacueze sediul actual din clădirea Willbrook din cauza unor datorii”,  a notat sursa citată, după ce „la sediul actual al televiziunii au venit executori judecătoreşti”.

Se pare că ordinul de evacuare a fost primit în cursul zilei de vineri, 13 mai, când reprezentanții Realitatea TV au fost anunțați că trebuie să părăsească actulul sediu.

Realitatea TV este nevoita sa evacueze cladirea Willbrook
Realitatea TV este nevoita sa evacueze cladirea Willbrook

Neînțelegeri între postul TV şi proprietarul clădirii

Realitatea TV s-ar afla în această situație delicată din cauza unor conflicte pe care reprezentanții postului TV le-ar fi avut cu proprietarul clădirii de la Willbrook, potrivit paginademedia.ro.

În urmă cu trei ani, acesta ar fi acuzat Realitatea TV că emite în lipsa unui contract de închiriere pentru spaţiul în care îşi desfăşoară activitatea.

La acea vreme, proprietarul clădirii s-ar fi adresat CNA, dar autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a spus că nu e de competenţa ei să rezolve această problemă.

Cu toate astea, angajații Realitatea TV primeau atunci o hârtie în care li se spunea ca nu vor mai avea acces în clădire. Ulterior, însă, lucrurile s-au calmat între cele două părți.

Totuși, în acelasi an, reprezentanții postului au început să lucreze la noul sediu, într-o clădire din centrul Capitalei deținută de cel care conduce Realitatea TV, Maricel Păcuraru.

Cine este Maricel Păcuraru

Maricel Păcuraru este patronul Realitatea TV. În anul 2014, controversatul om de afaceri a primit patru ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în dosarul Poșta Româna. Maricel Păcuraru a stat după gratii până în 2017, când a fost eliberat condiționat.

„Inculpatul Păcuraru Maricel a beneficiat de suma totala de 6.781.465 lei. De asemenea, Pacuraru Maricel a dobândit suma de 1.741.500 lei, pe care a folosit-o în interes personal și a transferat-o către alte persoane fizice sau juridice deși cunoștea că provine din infracțiuni”, precizau anchetatorii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...