Obiectul neobișnuit cu care un clujean a jefuit o casă de schimb valutar. Primele date ale Poliției

Nicu Stan 18.10.2021, 08:02
Obiectul neobișnuit cu care un clujean a jefuit o casă de schimb valutar. Primele date ale Poliției

O casă de schimb valutar din Cluj a fost jefuită, duminică, de un individ necunoscut încă. Din primele informații oferite de către anchetatori, jefuitorul a folosit un obiect neobișnuit cu care l-a anihilat pe angajatul casei de schimb valutar.

Casă de schimb valutar din Cluj, jefuită de un bărbat. Cum a anihilat-o tâlharul pe casieră

Un bărbat a jefuit o casă de schimb valutar situată în cartierul Mărăști din Cluj Napoca. Tâlharul nu a fost identificat deocamdată, însă potrivit anchetatorilor a folosit un obiect neobișnuit pentru a-și atinge scopul, repesctiv pentru a-l anihila pe angajatul societății și a jefui casa de schimb valutar.

Astfel, tâlharul i-a aruncat în față angajatului casei de schimb valutar spray iritant și s-a făcut nevăzut cu mai multe bunuri.

Jaf la o casa de schimb valutar din Cluj
Jaf la o casa de schimb valutar din Cluj

La ce oră a avut loc atacul

Atacul a avut loc în plină zi, respectiv în jurul orelor 15:30. În casa de schimb valutar se afla doar angajatulu asupra căruia s-a aruncat cu spray lacrimogen.

În scurt timp, la fața locului a ajuns o echipă de polițiști care au făcut investigații privind comiterea faptei de tâlhărie calificată. Echipa de polițiștii clujeni va încerca să identifice autorul și să stabilească concret cum a acționat acesta.

Comunicatul IPJ Cluj

”În jurul orei 15.30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras bunuri din interiorul unei case de schimb valutar. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, fiind efectuate investigaţii privind comiterea faptei de tâlhărie calificată, în vederea identificării autorului, stabilirii împrejurărilor comiterii acesteia, precum şi a prejudiciului cauzat”, se arată într-o informare transmisă de IPJ Cluj.

Angajata casei de schimb valutar a alertat poliția

Conform polițiștilor ai IPJ Cluj, din cercetările făcute la fața locului reiese că bunurile ar fi fost sustrase ”după utilizarea unui spray iritant-lacrimogen asupra angajatului societăţii”.

Trebuie menționat că angajatul asupra căruia s-a aruncat cu spray lacrimogen este o femeie. De altfel, femeia asupra căreia s-a dat cu spray iritant este aceea care a sunat la 112. De asemenea, printre obiectele furat, suspectul ar fi fugit cu o cutie de bani, pe care de altfel inițial a scăpat-o pe jos. Însă, suspectul a recuperat cutia de bani și s-a făcut nevăzut.

Cum a acționat tâlharul

”În cadrul cercetărilor urmează a fi identificat autorul faptei, împrejurările în care s-a comis infracțiunea dar și prejudiciul cauzat. Cercetările preliminare au stabilită că bunurile ar fi fost sustrase după utilizarea unui spray lacrimogen iritant asupra angajatului societății”, a spus Andreea Vișan, purtătorul de cuvânt IPJ Cluj

Urmăriți Impact.ro și pe