Obiceiul zilnic care a ajutat-o pe împărăteasă Sissi să își păstreze celebra talie de viespe. Dieta de urgență la care apela ca să slăbească

Badea Violeta 21.03.2023, 15:54

Înainte de prințesa Diana a existat Sissi, frumoasa bavareză care a fost considerată cândva cea mai iubită femeie din lume. Aceasta s-a remarcat datorită trăsăturilor sale superbe ieșite din comun, a podoabei capilare impresionante, dar și a taliei sale extrem de subțiri. Iată ce obișnuia să facă soția împăratului austriac Franz Joseph ca să slăbească!

Obsesia de care nu a putut scăpa împărăteasa Sissi

Dacă ai ajuns vreodată la Viena, sigur ai vizitat două castele de-a dreptul impresionante, încărcate de istorie și de mireasma îmbietoare al lui Sissi, nimeni alta decât împărăteasa Austriei. Este vorba despre Castelul Schönbrunn și Palatul Hofburg.

În aceste două locuri deosebită sunt expuse tablouri cu frumoasa soție a împăratului austriac Franz Joseph. În imagini se poate observa cât de frumoasă era Sissi. Avea un chip angelic și o podoabă capilară cum nu a mai existat în întreaga istorie.

Totodată, superba împărăteasă se putea lăuda și cu o talie de viespe. Aceasta era în stare să recurgă la orice metodă pentru a-și menține cele 50 de kilograme (la o înălțime de 1,72 m) și talia de numai 47 de centimetri.

Căsătorită la vârsta de 16 ani cu împăratul Franz Joseph, obsesia ei pentru greutate a început la vârsta de 25 de ani și a fost accentuată de cele patru sarcini pe care le-a dus la termen într-un timp destul de scurt.

Împărăteasa Sissi își dorea cu tot dinadinsul să aibă o siluetă subțire. Doar așa, aceasta putea să-și comande corsete de la Paris, considerate a fi de cea mai bună calitate.

Citește și Cercetătorii au descoperit alimentul care te scapă de dietă. Trebuie să îl consumi zilnic!

imparateasa Sissi 1
Cum se mentinea in forma imparateasa Sissi 

Ce obișnuia să mănânce împărăteasa Sissi

Pentru a-și menține o talie de viespe, împărăteasa Sissi făcea băi foarte fierbinți și se înfometa. Prin urmare, aproape toată viața sa a fost o dietă.

Conform scrierilor istorice, împărăteasa Sissi doar degusta carnea. În rest, alimentația sa se baza pe supă clară de vită sau de pui, care să nu conțină carne în zeamă.

În schimb, partenera împăratului austriac Franz Joseph obișnuia să mănânce ouă, portocale și lapte integral. Se spune că împărăteasa avea obiceiul de a-și lua propriile vaci în călătoriile sale, pentru a avea la dispoziție lapte proaspăt.

Citește și Dieta care a câștigat titlul de cea mai bună din lume în ultimii 6 ani. Și vinul este inclus în ea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...