Oana Zăvoranu își face propria emisiune. Unde o să poată fi văzută vedeta: „Am pus tunurile pe influencere. Nu mă las până nu dărâm toate miturile din jurul acestor mocangioaice”

Andreea Bisinicu 14.12.2020, 21:00
Oana Zăvoranu își face propria emisiune. Unde o să poată fi văzută vedeta: „Am pus tunurile pe influencere. Nu mă las până nu dărâm toate miturile din jurul acestor mocangioaice”

Vă vine să credeți sau nu, Zăvo revine cu forțe proaspete. Oana Zăvoranu își face propria emisiune. Unde o să poată fi văzută vedeta: „Am pus tunurile pe influencere. Nu mă las până nu dărâm toate miturile din jurul acestor mocangioaice”. Frumosa brunetă e determinată să câștige războiul declarat împotriva influencerilor din România. Ce are de gând să facă vedeta.

Oana Zăvoranu își face propria emisiune

Oana Zăvoranu își face propria emisiune. Da, ai citit bine. Frumoasa brunetă este în „război” cu influencerițele din România, pe care le critică de zor cu orice ocazie prinde, pe rețelele de socializare. Actrița a postat, cu puțin timp în urmă, pe pagina ei oficială de Facebook, un mesaj în care își anunță fanii că va porni propria ei emisiune, care va fi disponibilă în mediul online, în care va vorbi despre influencerițe și va aduce, conform spuselor ei, dovezi care să îi argumenteze acuzațiile.

„Hai, gata! Ne-am prostit destul! Dăm drumul la treabă și o facem în stil mare! Asumat și pe față! V-am promis ceva ce nu s-a mai făcut în România și mă țin de cuvânt! Miercuri, ora 19.00, începe adevărata NEBUNIE a Oanei Zăvoranu! Am pus tunurile pe influencere și nu mă las până nu dărâm toate miturile create în jurul acestor mocangioaice care deja sufocă pe toată lumea. AMR 2 ZILE până la episodul 1 din cea mai tare serie de emisiuni făcute vreodată în online-ul românesc”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei oficial de Facebook.

Oana Zavoranu va modera propria ei emisiune
Oana Zavoranu va modera propria ei emisiune

Despre ce va fi vorba în emisiunea moderată de Zăvo

Zăvo nu este străină de domeniul televiziunii și nici nu este prima dată când actrița va modera o emisiune. În trecut, Oana Zăvoranu a fost prezentatoarea showului „Oana Zăvoranu Show” care s-a bucurat de un real succes, la momentul respectiv, în rândul telespectatorilor. Extravagantă, neînfricată și foarte directă, așa cum ne-a învățat dintotdeauna, Zăvo a declarat, cu entuziasm, că abia așteaptă să împărtășească acest produs cu admiratorii ei.

„AMR 2 ZILE până la episodul 1 din cea mai tare serie de emisiuni făcute vreodată în online-ul românesc!!!E pe caterincă, e pe glam, e pe lux și opulență și vom face deranj mare printre influencerele și influencerii care deja se adună în haită ca să mă oprească! Problema e că EU SUNT DE NEOPRIT! PENTRU CĂ EU SUNT ZĂVO! ȘI MI SE RUPE! Hai, stați geană pe aici și pe canalul meu de Youtube, Oana Zavoranu Official, că nici nu vă imaginați ce urmează!”, a scris bruneta pe Facebook.

Internauții sunt de partea ei

Postarea cu pricina se bucură de popularitate, în acest moment pe rețeaua de socializare. Mesajul divei are peste trei mii de aprecieri și sute de comentarii, în care majoritatea o susține pe Oana Zăvoranu în demersul ei. Deși sunt și câteva comentarii negative, cele mai multe dintre ele sunt mesaje de susținere pentru noua emisiune care va începe miercuri, de la 19.00.

Bine Oana. Suntem geană pe tine.

Bravo, trebuia sa fie și cineva sa le pună la punct. Multă lume nu îndrăznește sa zică adevărul , eu semăn cu tine zic tot ce cred pt ca mi se rupe de ce crede lumea. Ești o dulce!

Eu zic sa te „aliezi ” cu dana budeanu sa la faceti praf pe toate ţoapele astea ce stau toata ziua pe mocangeala si sa le mai opriti ca prea si-au luat lumea in cap de la atatea figuri pe moca
Bravo Oana!

Urmăriți Impact.ro și pe