Oana Zăvoranu nu se mai oprește. Artista pe care a luat-o în vizor. ”Nici nu te-am recunoscut”

Iancu Andreea / 16.11.2020, 08:55
Oana Zăvoranu nu se mai oprește. Artista pe care a luat-o în vizor. ”Nici nu te-am recunoscut”

Frumoasa brunetă nu se dezminte și continuă să lanseze atacuri la adresa vedetelor. Recent, Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Anda Adam. Vedeta pare să aibă o problemă cu aspectul fizic al cântăreței, pe care o critică în cel mai aspru mod.

Ce părere are Oana Zăvoranu despre Anda Adam

Cunoscută drept una dintre cele mai controversare vedete din România, Oana Zăvoranu nu se mai oprește din lansarea acuzațiilor la adresa influencerițelor. De curând, bruneta a decis să le pună la punct pe cele care promovează diferite produse pe rețelele de socializare.

”Pe spinarea voastră își fac baragladinile astea case, dressinguri și vă zic cum dorm ele în așternuturi de 8.000 de lei. Nu vă simțiți prostite? Nu vă simțiți furate pe față?”, a remarcat Oana într-un mesaj postat pe Instagram.

De asemenea, curioșii au încercat să afle ce părere are Oana Zăvoranu despre Anda Adam. Astfel, vedeta s-a dezlănțuit în critici dure la adresa cântăreței. În principal, Oana s-a legat de aspectul fizic mai băiețos al Andei, dar și de faptul că obișnuiește să folosească prea multe filtre atunci când pozează.

”Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, că  ne e frică, femeia bărbat bine. Și lasă photoshopul, că nici nu te-am recunoscut… noroc cu pectoralii… pardon, sânii.”, a afirmat Oana Zăvoranu într-un InstaStory.

Oana Zăvoranu a criticat-o dur pe Anda Adam
Oana Zăvoranu a criticat-o dur pe Anda Adam

Oana Zăvoranu, critici la adresa vedetelor din showbiz. Ce spune despre Dana Budeanu

Totuși, Anda Adam nu este singura vedetă despre care Oana Zăvoranu a vorbit în termeni duri. Frumoasa brunetă le-a trecut prin foc și pe Monica și Ramona Gabor, Oana Roman, Christina Ich, Bianca Pop și Alina Ceaușan.

“Nu vă mai luați după tâmpele care pentru orice frimitura aruncată de oricine, vă spun să vă duceți colo sau colo, sau să cumpărați aia sau aia… că totul e la mișto, la vrăjeala și voi puneți botu’… Uitați-vă mai întâi la ele cât sunt de triste, de false și de pline de bube… pe față și în c.r. Ok?

Luați în seamă DOAR ÎNDRUMĂRILE făcute de oameni serioși, care nu pot fi cumpărați pe un supozitor, o extensie, niște gumari, trei flori ofilite, o cremă expirată, un ceai opărit sau un kil de botox”, a scris aceasta la adresa influencerilor.”, a declarat actrița.

De asemenea, nici Dana Budeanu nu a scăpat de remarcile vedetei. Aceasta consideră că designerul are un discurs care “merge”.

”Merge, mai puțin ieșirile grave în decor uneori, vocabularul grosolan și scălâmbăielile neadecvate… dar măcar zice ceva, nu face pe nevinovata ca toate de pe plaiurile astea amărâte”, a spus Oana Zăvoranu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI