Oana Zăvoranu, pact cu firma la care lucra bărbatul care i-a lovit mașina în parcare. S-a aflat ce s-a întâmplat cu șoferul

Iancu Andreea / 11.11.2020, 20:47
Oana Zăvoranu, pact cu firma la care lucra bărbatul care i-a lovit mașina în parcare. S-a aflat ce s-a întâmplat cu șoferul

Este cunoscut faptul că Oana Zăvoranu este o adevărată împătimită a mașinilor de lux. Actrița obișnuiește să își schimbe frecvent bolidul cu care circulă, din pasiunea pentru automobile. Acest lucru nu o scutește însă de incidente. Recent, un bărbat de la o firmă de livrări i-a lovit mașina în parcare. Astfel, vedeta a fost la un pas să facă un pact cu firma la care lucra bărbatul.

Oana Zăvoranu va fi despăgubită de șoferul de la Glovo

Mașina de lux a Oanei Zăvoranu, în valoare de 150.000 de euro a fost lovită în timp ce se afla parcată regulamentar în fața casei vedetei. Din fericire pentru divă, camerele de supraveghere au surprins exact momentul impactului. Astfel, Oana a descoperit că un șofer de la Glovo i-a produs paguba. Revoltată și nervoasă, Oana Zăvoranu a lansat un scandal uriaș după ce a constatat că șoferul a ales să plece de la locul faptei.

Oana Zăvoranu a urmărit pe filmarea de pe camerele de supraveghere cum bolidul de lux este lovit de o mașină marca Dacia Logan, în fața casei sale. Vedeta a postat chiar pe contul său de Instagram întreaga situație, menționând că a făcut plângere la poliție pentru a se găsi vinovatul.

“Ia uitați-vă cum, ieri, un cretin de la Glovo care aduce mâncare prin vecini, nici nu se sinchisește că dă peste mașina mea parcată regulamentar în fața casei. Am fost astăzi la poliție și vei fi sunat luni să te duci și tu, iar pentru asta vei rămâne fără carnet și îmi vei repara și mașina. Să vezi ce grijuliu ai să fii tu de acum înainte. Jur că dacă erai un om cu bun simț, care se comportă așa cum era atare și firesc într-o asemenea situație, nu îți făceam nimic”, a scris vedeta.

În urma incidentului, bărbatul care i-a lovit mașina în parcare a fost concediat de Glovo și a primit deopotrivă amendă penală. De asemenea, el va trebui să plătească și costurile pentru reparația mașinii. Asta în ciuda faptului că bărbatul a încercat să își ceară scuze pentru a o determina pe vedetă să își retragă plângerea.

Mașina condusă de Oana Zăvoranu a fost lovită în parcarea din fața casei de un șofer Glovo
Mașina condusă de Oana Zăvoranu a fost lovită în parcarea din fața casei de un șofer Glovo

Șoferul a încercat să scape de suspendarea permisului și de concediere

Conform surselor impact.ro, compania Glovo a luat legătura cu Oana Zăvoranu pentru a-și prezenta scuzele. De altfel, și bărbatul responsabil de incident a încercat să își ceară iertare pentru fapta sa. Din păcate, el a fost concediat, deși era singurul job pe care îl avea și trebuie să plătească acum și pagubele produse.

“Omul încearcă să își ceară iertare prin toate mijloacele posibile. Îi pare tare rău și nu vrea să rămână fără pâine. Asta știe să facă, să fie șofer. Dacă îi suspendă permisul, va rămâne fără pâine. Oana, însă, este foarte supărată și este normal. În viață trebuie să îți asumi consecințele faptelor tale, chiar și cele făcute din neatenție.

Ea nu se lasă înduplecată pentru simplul motiv că șoferul nici măcar nu a lăsat geamul jos atunci când a fost atenționat de un paznic că a lovit o mașină. Pur și simplu a fugit deși era conștient că zona, care este una de fâţe, este împânzită de camere de supraveghere, iar mai devreme ori mai târziu, mașina va fi identificată”, au spus surse avizate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI