Motivele pentru care Dana Budeanu a fost terfelită de Oana Zăvoranu. Ce a ajuns să spună despre ea

Ana Anitoiu / 09.11.2020, 15:25
Motivele pentru care Dana Budeanu a fost terfelită de Oana Zăvoranu. Ce a ajuns să spună despre ea

Dana Budeanu a fost terfelită de Oana Zăvoranu. Actrița a spus exact ce o deranjează la vedetă, după ce a făcut declarații dure la adresa influencerilor din țară.

Oana Zăvoranu, despre influencerii din România

Actrița s-a arătat revoltată de activitatea unor persoane publice în mediul online, de contractele pe care le-au obținut acestea și de minciunile pe care le-ar fi spus oamenilor care îi urmăresc pe rețelele de socializare.

”Nu vă mai luați după tâmpele care pentru orice frimitura aruncată de oricine, vă spun să vă duceți colo sau colo, sau să cumpărați aia sau aia… că totul e la mișto, la vrăjeala și voi puneți botu’… Uitați-vă mai întâi la ele cât sunt de triste, de false și de pline de bube… pe față și în c.r. Ok?

Luați în seamă DOAR ÎNDRUMĂRILE făcute de oameni serioși, care nu pot fi cumpărați pe un supozitor, o extensie, niște gumari, trei flori ofilite, o cremă expirată, un ceai opărit sau un kil de botox”, a scris aceasta la adresa influencerilor.

Motivele pentru care Dana Budeanu a fost terfelita de Oana Zavoranu. Ce a spus despre ea
Oana Zavoranu

Ce a spus Oana Zăvoranu despre Dana Budeanu

Pe de altă parte, Oana Zăvoranu a spus despre activitatea în online a Danei Budeanu că ”merge”. Însă, actrița, care face parte din distribuția serialului ”Sacrificiul”, de la Antena 1, a spus că există, totuși, unele detalii ce o deranjează.

”Merge, mai puțin ieșirile grave în decor uneori, vocabularul grosolan și scălâmbăielile neadecvate… dar măcar zice ceva, nu face pe nevinovata ca toate de pe plaiurile astea amărâte”, a spus Oana Zăvoranu.

Recent, actrița și-a făcut cunoscută părerea și despre despărțirea dintre Pepe, fostul ei soț, și Raluca Pastramă, cu care cântărețul are două fete.

”Că este o căsnicie de fațadă am spus-o și rămân la părerea mea, dar nu asta este important. Eu cred că este o regie proastă pentru că lui îi este foarte foame, întrucât toată lumea a fost afectată de pandemie, iar el nu a mai avut concerte și evenimente. Din câte am înțeles, și-au deschis cu surle și trâmbițe nu știu ce salon, dar au pus cruce că nu a mai venit nimeni. Concerte de unde, că toți artiștii au avut de suferit”, a declarat Oana Zăvoranu, în exclusivitate pentru impact.ro.

În plus, Oana Zăvoranu a spus că nu crede că divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă este real, pentru că ea este de etnie rromă.

”În opinia mea este o regie ieftină în care eu nu cred. Și să vă spun și de ce. Ea este de etnie, iar în mentalitatea rromilor nu există divorț. Cu atât mai mult să divorțeze dacă au și doi copii. Ele, dacă ajung la 18-20 de ani și sunt nemăritate, au o problemă.

Mie mi-a ridicat semne de întrebare, din câte înțeleg eu, faptul că ea vrea divorț și că nu mai poate. Păi, cum să vrea ea divorț? Știe foarte bine ce face el de ani de zile, să fim sinceri! Nu că ar fi situația roz între ei, dar nu este vorba despre un divorț!”, a spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI