Oana Zăvoranu, acuzații fără perdea. „Adelina Pestrițu l-a vândut pe Liviu Vârciu pentru 1.500 de euro”

Ioana Bucur 16.08.2022, 08:37

Oana Zăvoranu nu uită și nu iartă. Vedeta s-a dezlănțuit recent, venind cu o nouă serie de acuzații șocante la adresa Adelinei Pestrițu, cu care este în conflict de ceva vreme. „Querida” susține că bruneta l-ar fi vândut pe Liviu Vârciu pentru nici mai mult nici mai puțin de 1.500 de euro. Ce ar fi făcut apoi cu banii primiți: „Își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel”.

Ce a spus Oana Zăvoranu despre Adelina Pestrițu

Când a trebuit să spună ce crede despre vedetele din showbiz-ul românesc, Oana Zăvoranu nu s-a ferit niciodată să își expună cât se poate de sincer și direct părerile. De ceva vreme, „Querida” a declarat război personalităților care își câștigă banii în mediul online, promovând diferite produse și servicii. Printre influencerii care i-au intrat în vizor se numără Adelina Pestrițu.

Recent, într-un clip apărut și distribui pe platforma Tik Tok, vedeta a făcut o serie de acuzații șocante la adresa brunetei, despre care susține că l-ar fi „vândut” pe Liviu Vârciu presei pentru suma de 1.500 de euro, bani cu care și-ar fi cumpărat apoi o geantă.

„Cine este, măi, fetișoara asta? Este practic o fetișoară care acum 6-7 ani a venit timid de pe boxe, l-a hohălit pe Vârciu, ba îl iubea ba nu-l iubea, după o poveste de dragoste sau căsătorie sau așa mai departe, s-a dus și l-a vândut pe Vârciu după cum relatează și presa de la vremea respectivă acum 5-6 ani. Habar n-am că nu urmăresc, l-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune, Cancan, habar n-am. Din 1.500 de euro și-a luat o gentuță că ea își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel, era fiartă pe gentuță”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul videoclipului.

Oana Zăvoranu, acuzații fără perdea. „Adelina Pestrițu l-a vândut pe Liviu Vârciu pentru 1.500 de euro”
Oana Zăvoranu

Planuri ambițioase

În primăvara acestui an, Oana Zăvoranu a făcut o mărturisire surprinzătoare. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu fanii săi din mediul online, un admirator a vrut să știe dacă s-a gândit vreodată la posibilitatea de a deveni președintele țării.

Întrebată apoi care ar fi cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla României, bruneta a dezvăluit că are planuri ambițioase pentru viitorul nu foarte îndepărtat.

„Să devin președintele țării. (…) Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…) Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram, în secțiunea Stories.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...