Motivul pentru care Pepe nu vrea să mai aibă de-a face cu Oana Zăvoranu. A spus totul într-un podcast: „Cea mai mare greşeală a vieţii mele”

Badea Violeta 22.07.2022, 08:42

Pepe și Oana Zăvoranu au format, fără dar și poate, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton. Cu toate acestea, mariajul lor nu a trecut testul timpului și s-a încheiat după cinci ani. Despărțirea a fost una cu scântei, cei doi aruncându-și cuvinte grele. Nici acum, la mai bine de un deceniu de la divorț, apele nu s-au calmat între ei. Iată de ce nu mai dorește cântărețul să aibă de-a face cu bruneta!

Ce spune Pepe despre Oana Zăvoranu

Cândva, pe Pepe și pe Oana Zăvoranu i-a legat o iubire care, însă, nu a reușit să treacă proba timpului. Cei doi au fost căsătoriți timp de cinci ani, între 2006 și 2011. Au divorțat cu scandal și fiecare și-a refăcut viața alături de un alt partener.

Chiar și așa, celebrul cântăreț și actrița nu au îngropat nici acum securea războiului. Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, latino lover-ul a făcut și câteva declarații care o vor scoate din sărite pe focoasa brunetă. Pepe a spus că nu dorește să-i mai pronunțe numele celei care, la un moment dat, îi era soție.

Acesta este deranjat de faptul că Oana Zăvoranu merge la televiziuni și vorbește despre persoana lui fără a avea un motiv adevărat. De asemenea, Pepe a declarat că fosta lui parteneră se simte frustrată pentru că el nu-i mai răspunde.

„Nu vreau să-i pronunț numele! Dacă tot apare fără motiv la tv să n-apară că o invit eu și că am vorbit de ea, pentru că, vorbește prost. Vorbește prost de ani de zile și știi de ce? Din frustrare! Tocmai că nu-i mai răspund. ” a spus cântărețul.

Cu ce vedetă i-a interzis Oana Zăvoranu lui Pepe să se mai vadă când era căsătoriţi
Oana Zavoranu si Pepe 

„Mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea”

La un moment dat, Damian Drăghici l-a întrebat pe Pepe dacă ar schimba ceva din trecutul său. Mai exact, dacă ar proceda la fel. Extrem de sigur pe el, Pepe a oferit un răspuns tranșat. Cântărețul a spus că Oana Zăvoranu reprezintă cea mai mare greșeală a vieții lui.

„Mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea! Probabil am învățat foarte multe și, învățând probabil foarte multe din această greșeală, tocmai de asta nu vreau să mai am legătură cu ea.

Mă uit în trecut şi nu îmi vine să cred: Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste şi iubire mă cert cu toată lumea. Dar când arunci cu noroi mi se pare mult” a precizat Pepe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...