Oana Zăvoranu a cheltuit o avere ca să își facă dreptate. Vedeta, o primă victorie pentru recuperarea apartamentului pierdut la vrăjitoare (Exclusiv)

Ioana Bucur 19.07.2022, 09:13

După mai bine de zece ani, vedeta nu renunță la luptă. Jurnaliștii redacției Playtech- Impact.ro au aflat, în exclusivitate, că Oana Zăvoranu a cheltuit o avere ca să își facă dreptate. Un deceniu mai târziu, bruneta a obținut o primă victorie pentru recuperarea apartamentului pierdut la vrăjitoare. Ce se întâmplă acum, deși anunțase că a făcut pace cu fiul vrăjitoarei Brățara.

Oana Zăvoranu, o primă victorie în lupta pentru recuperarea apartamentului pierdut la vrăjitoare

Oana Zăvoranu nu este cunoscută în spațiul public ca o persoană care să renunțe la luptă, mai ales în situațiile în care știe că dreptatea este de partea sa. De mai bine de zece ani, vedeta încearcă să își recupereze apartamentul din Iancu de Hunedoara, pe care a fost păcălită să-l cedeze, cel care a intermediat tranzacția fiind chiar fiul vrăjitoarei Brățara, Buzea Sava Craiff.

Bruneta a declarat, la un moment dat, că s-a împăcat cu Craiff, după ce i-a plătit niște daune morale și a semnat un proces verbal în care își asumă nulitatea absolută a actului de vânzare-cumpărare a respectivului imobil. Cu toate astea, potrivit Playtech.ro, Craiff apare însă din nou, ca pârât, într-un alt dosar, depus de Oana Zăvoranu, care va avea un nou termen la începutul lunii septembrie, la Tribunalul București.

Oana Zăvoranu a cheltuit o avere ca să își facă dreptate. Vedeta, o primă victorie pentru recuperarea apartamentului pierdut la vrăjitoare (Exclusiv)
Oana Zăvoranu

Cât a cheltuit până acum

În acest proces, Zăvoranu a obținut deja o victorie. Instanța a admis cererea înaintată de ea, constatând „nulitatea absolută a contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr.1574/11.10.2011 de Biroul Notarial – Oprea Alexandru Rodica, a respins excepția prescripției și a obligat pârâții să-i plătească, fiecare, aproximativ 9000 de lei, cu titlul de cheltuieli de judecată, respectiv taxa de timbru în cuantum de 5.890 lei, precum și onorariul de avocat. Sentința nu este însă definitivă”, scrie sursa citată.

Dosarul nu este unul deloc simplu. Apartamentul din Iancu de Hunedoara a fost vândut de mai multe ori în acești zece ani, ultimul cumpărător, potrivit legilor în vigoare, fiind considerat de bună credință.

În prima fază a procesului de revendicare a apartamentului, Oana Zăvoranu a pierdut și a fost obligată să plătească cheltuieli de judecată și taxa de timbru, adică un total de aproape 20.000 de lei.

Bruneta nu a abandonat lupta, chiar dacă, până în acest moment, ar fi cheltuit o avere să își facă dreptate – în jur de jumătate din valoarea casei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...