O vedetă Pro TV a spus în direct că a avut o aventură cu un coleg. Bărbatului nu-i va pica prea bine dezvăluirea

Diana Dumitrache, Anca Manolica 11.12.2020, 18:30

Mărturisiri fără perdea. O vedetă de la Pro TV a spus în direct ca a avut o aventură cu un coleg. Dezvăluirea făcută de actriţă, însă, nu îi va pica deloc bine bărbatului.

Cine este actriţa de la Pro TV care a avut o aventură cu unul dintre colegi

Una dintre invitatele ediţiei de astăzi “La Măruţă” a fost Diana Sar, actriţa din îndrăgitul serial “Vlad”, iar vedeta de la Pro TV a spus în direct ca a avut o aventură cu un coleg de platou. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul rubricii “mâncatului de ardei iute”, moment temut de toţi invitaţii show-ului. Deşi a rezistat eroic minute în şir, la un moment dat a recunoscut că i-a luat gura foc şi că nu mai face faţă.

Mai mult, a băut două pahare cu lapte pentru a contracara efectul sosurilor foarte picante. La final, a fost nevoită să renunţe şi să răspundă la o întrebare indiscretă pusă de Cătălin Măruţă: ”Spune numele unui bărbat cu care ai avut o aventură, dar presa nu a aflat”.

Mărturisirea a şocat pe toată lumea, dar sigur nu îi va pica bine colegului său. Mai exact, este vorba despre Dan Ursu. Deşi nu este căsătorit, acesta are o iubită, scriu cei de la Playech.ro.

Dezvăluiri fără perdea. Cine este vedeta de la Pro TV care a spus în direct că a avut o aventură cu un coleg
Dezvăluiri fără perdea. Cine este vedeta de la Pro TV care a spus în direct că a avut o aventură cu un coleg

Personajul interpretat de Diana Sar în “Vlad”, ucis

În vârstă de 25 de ani, Diana Sar a interpretat, până în primăvara acestui an, personajul Roxana, care a fost ucis. După o perioadă în care a lăsat modelling-ul pe plan secund, aceasta a decis să se dedice în totalitate carierei sale în modă. Recunoaşte, însă, că rolul din serialul fenomen i-a schimbat viaţa.

“Momentul în care am decis să merg la castingul pentru serialul VLAD mi-a schimbat viaţa. Eu urma să plec din tară să lucrez ca model, dar am decis să îmi ascult inima și să merg la casting, pentru că actoria îmi oferă o satisfacție sufletească mult mai mare.

VLAD reprezintă un început tare puternic pentru cariera mea, alături de spectacolul Noii infractori, de la Teatrul Național, în care am debutat imediat după premiera serialului”, a spus Diana Sar.

Cunoscută în toată lumea pentru pictorialele sale, Diana Sar vorbeşte despre ce preţuieşte cel mai mult dintre lucrurile pe care le are.

„Cel mai mult prețuiesc spiritul meu vesel, curajos și ludic, care mă ajută să mă arunc cu totul către oportunitățile care îmi sunt oferite”, a mai declarat modelul, pentru 22news.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...