Dezvăluiri din culisele emisiunii de la PRO TV. Ce detalii scoate la iveală un fost scenarist din echipa La Măruță. Cum e, de fapt, prezentatorul

Diana Radu 23.10.2019, 13:58
Dezvăluiri din culisele emisiunii de la PRO TV. Ce detalii scoate la iveală un fost scenarist din echipa La Măruță. Cum e, de fapt, prezentatorul

Un fost scenarist din echipa la Măruță face dezvăluiri din culisele emisiunii de la Pro TV. Așa că dacă ești curios să afli cum este, de fapt, omul Cătălin Măruță din spatele sticlei, poți afla acest lucru de la un om care a lucrat cu prezentatorul TV timp de 11 ani.

„Am lucrat 11 ani în echipa lui Cătălin Măruţă – am fost documentarist, reporter, scenarist şi, la final, producător de conţinut. Aşa că, da, pot să răspund la: Deci, cum e La Măruţă? Şi cum e, de fapt, omul Cătălin Măruţă? Recunosc că mai ales la ultima întrebare am impulsul să spun râzând: Păi OM, cum sa fie?”, a declarat un fost scenarist din echipa La Măruță.

Fostul scenarist mai spune că de când a plecat de La Măruță s-a lovit tot mai des de întrebarea: „Cum e de fapt la Măruță?” Mai mult, acesta povestește cu amuzament că se simte ca Yuri Gagarian.
„Acum serios, că în sfârşit poţi să zici, cum e Măruţă de fapt?” De o lună, de când am plecat de La Măruţă, aud tot mai des întrebarea asta! Şi, poate e doar în capul meu, dar uneori am impresia că e formulată cu tonul şi curiozitatea pe care probabil le aveau cei care îl întrebau pe Yuri Gagarin “Prietene, până la urmă, acum, când nu mai e guvernul sovietic cu ochii pe tine, zi-ne, cum e de fapt în spaţiu?”

Cum este, de fapt, omul Măruță din spatele ecranului

„Dacă ar trebui să îi evidenţiez trei calităţi care ma fac ăa scriu OM cu majuscule, ar fi sufletist, extraordinar de sufletist şi foarte, dar foarte altruist. Am văzut, în 11 ani, o mulţime de oameni ajutaţi de Măruţă în afara camerelor, cu banii lui personali, cu timpul lui personal (mai valoros decât banii, pentru cineva care munceşte aşa mult)”, a mai spus fostul scenarist.

Cât despre defectele pe care le are Măruță, fostul scenarist spune că prezentatorul TV este “încăpăţânat, foarte încăpăţânat şi foarte-foarte încăpăţânat”. Însă, în afară de piticii pe care-i avem cu toții, Măruță este descris de fostul său coleg de echipă ca fiind un om foarte amuzant, ambițios și foarte muncitor.

Colegii din echipa La Maruta au numai lucruri bune de spus la adresa lui Maruta. Sursa foto: Pro TV
Colegii din echipa La Maruta au numai lucruri bune de spus la adresa lui Maruta. Sursa foto: Pro TV

„Chiar e un om amuzant – e genul cu care râzi mult şi la bere sau cafea şi prin mesaje de Whatsapp. Credeţi-mă că cele mai faine farse şi glume Măruţă le-a făcut în spatele camerelor de luat vederi. Exceptându-le pe cele inofensive, în care te trezeai cu un kilogram de sare în ciorbă – restul nu se pot spune, pe principiul “ce se întâmplă la Buftea, respectiv în Pache Protopopescu, râmâne la Buftea şi în Pache Protopopescu” , spune fostul scenarist a lui Măruță.

De asemenea, colegii de echipă mai spun că Măruță este un om pe care te poți baza oricând, indiferent de ce este vorba, mai ales dacă ți-a promis că te va ajuta.

„Mai e un om ambiţios şi foarte muncitor – au fost ani, mai ales la început, când aproape că dormea în Pro Tv (dimineaţa venea la şedinţe, apoi ieşea pe teren şi spre seară avea emisiune, iar mai apoi iar şedinţă). Şi mai e genul de om pe care ştii că te poţi baza, fie că ţi-a promis că te ajută cu o chestie serioasă legată de sănătatea ta, fie că ţi-a promis că îţi face rost de invitaţii la Untold. Ambele situaţii sunt verificate de mine şi pentru ambele îi multumesc. Şi pentru multe altele!”.

Urmăriți Impact.ro și pe