O vedetă din România nu s-a mai putut abține. „Nu mai pot cu Denise Rifai”. Ce a făcut public

Ioana Bucur 18.02.2022, 13:07
O vedetă din România nu s-a mai putut abține. „Nu mai pot cu Denise Rifai”. Ce a făcut public

Nu mulți au pariat pe ea, însă emisiunea celor 40 de întrebări de la Kanal D se bucură de un succes uriaș în rândul publicului de la noi din țară. Nume importante au luat loc la masă, unii probabil regretând că s-au supus testului sincerității în fața jurnalistei. O vedetă din România nu s-a mai putut abține și a făcut o mărturisire surprinzătoare în ceea ce o privește pe Denise Rifai.

Emisiunea ce dă bătăi de cap vedetelor

Înainte de a ajunge la Kanal D, Denise Rifai bifase deja câteva întâlniri de gradul zero cu oameni importanți din politica românească, interviurile ei punându-i pe mulți în situații dificile.

De când a lansat emisiunea „40 de întrebări”, formatul inedit s-a bucurat de un succes uriaș, chiar neașteptat. Fiecare ediție este pregătită din timp, o echipă întreagă lucrând din greu pentru a strânge informațiile necesare întâlnirii cu invitații.

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, ea a făcut o precizare importantă, răspunzând unei întrebări pe care o primește de nenumărate ori: oferă invitaților lista de întrebări ce vor fi puse în timpul filmărilor?

„Nu am cum să dau întrebările, nici măcar una… Aş strica tot interviul, aş sparge emisia. Nu se poate așa ceva… Mulţi spun că întrebările sunt date invitaților înainte. Nu e adevărat”, a precizat Denise Rifai.

O vedetă din România nu s-a mai putut abține. „Nu mai pot cu Denise Rifai”. Ce a făcut public
Theo Rose

„Eu nu pot cu Denise Rifai, frate!”

Printre fanii show-ului se numără și una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul românesc. Theo Rose a dezvăluit că urmărește săptămână de săptămână „40 de întrebări”, însă este ceva ce o deranjează teribil la Denise Rifai și la modul în care abordează discuția cu invitații săi.

„Eu nu pot cu Denise Rifai, frate! Tot timpul mă bântuie o chestie! De exemplu, are invitatul în față și îi spune așa: „Aș vrea să știu dacă încă mai credeți că strategia dumneavoastră de campanie a fost una inspirată”. Și apoi zice: „Urmează întrebarea…” Și în capul meu e: Încă mai credeți că strategia dumneavoastră de campanie a fost una inspirată? Semnul întrebării!

Dar nu, ea întreabă altceva! „Cine v-a convins să defilați cu tancul la alegerile din 2008?” Ce?? Păi dacă aia voiai să știi, de ce nu l-ai întrebat aia? De ce n-ai zis aia cu semnul întrebării la final. Îmi place tare emisiunea și o urmăresc, și mă uit la ea de când a început, de la primul episod. Ea se numește „40 de întrebări”, dar gândiți-vă că la fiecare întrebare din toate cele 40 ale fiecărui episod eu fac același lucru!”, a explicat Theo Rose.

Artista a spus că înțelege abordarea, că jurnalista „pune o întrebare construită pe baza unui exemplu concret, adică ea arată exact de ce vrea să știe lucrul ăla, nu vrea să știe așa, pentru niciun motiv, dar cum fac eu să mă opresc după ce zice ea?”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...