O româncă din Anglia i-a turnat șefei detergent în cafea. Pedeapsa pe care a primit-o

Ana Anitoiu 25.09.2020, 08:33
O româncă din Anglia i-a turnat șefei detergent în cafea. Pedeapsa pe care a primit-o

O româncă din Anglia i-a turnat șefei sale detergent în cafea. A încercat în zadar să se apere. Scuza pe care a găsit-o nu a scăpat-o de pedeapsă.

De ce i-a turnat românca detergent în cafea șefei sale

Românca din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord lucrează la o firmă de curățenie. Femeia, Aurora Iacomi, în vârstă de 32 de ani, este stabilită în Redbridge, de câțiva ani.

La locul de muncă, nu are cea mai bună relație cu șefa ei. La un moment dat, scoasă din sărite, românca s-a gândit să se răzbune. Șefa ei a supărat-o criticând-o în fața colegilor. Astfel, femeia s-a hotărât să îi pedepsească gestul.

Românca s-a gândit că a găsit și cea mai bună metodă de a se răzbuna pe șefa ei, Angelina Raychinova. Ideea i-a venit atunci când a văzut termosul de cafea al șefei sale, în camera personalului.

N-a stat prea mult pe gânduri și a turnat detergent în termosul cu cafea. În scurt timp, șefa ei a simțit gustul răzbunării româncei.

Când s-a întors, a luat o gură de cafea din termos și a simțit imediat o senzație de arsură pe buze și a scuipat conținutul”, a declarat procurorul Philip Allman.

O româncă din Anglia i-a turnat șefei detergent în cafea. Pedeapsa pe care a primit-o

Ce a spus românca din Anglia în apărarea ei. Ce pedeapsă a primit

Românca a încercat să scape basma curată, după incidentul ce a avut loc pe 22 aprilie. În timpul procesului ce a urmat, ea a susținut că a turnat detergent în cafeaua șefei sale, dor ca să facă o „farsă”.

N-a ținut! Anchetatorii din Londra au stabilit că, de fapt, românca a turnat detergent în cafeaua șefei sale ca să se răzbune.

După ce au fost amândouă audiate în instanță, s-a stabilit că românca și șefa ei aveau un „istoric lung de tensiuni legate de relațiile de muncă”.

În plus, românca a fost surprinsă de o cameră de supraveghere în momentul în care a turnat detergent în cafeaua șefei sale. Femeia a vrut cu tot dinadinsul să se răzbune, după ce a fost umilită în fața colegilor ei.

Aurora Iacomi n-a turnat orice detergent în cafea! Românca a ales un detergent puternic, ce se folosește pentru a se îndepărta graffiti-ul.

La finalul procesului, românca în vârstă de 32 de ani și-a primit pedeapsa. Femeia a fost condamnată la nu mai puțin de 10 luni de închisoare. Astfel, ea va petrece aproape un an în spatele gratiilor, pentru acuzația de administrare a unei substanțe nocive.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...