EXCLUSIV Ce a pățit o romancă după ce a făcut testul Covid la Regina Maria. A vrut să plece în Grecia, a plătit testarea, însă acum va merge direct la poliție

Alexandra Andrei 19.08.2020, 18:07
EXCLUSIV Ce a pățit o romancă după ce a făcut testul Covid la Regina Maria. A vrut să plece în Grecia, a plătit testarea, însă acum va merge direct la poliție

La o lună după ce echipa CFR Cluj a anunțat că va da în judecată spitalul privat Regina Maria, după ce 16 angajați au fost testați pozitiv cu COVID 19, desi aceștia nu aveau virusul, încă un caz total eronat iese la iveală.

Un test pozitiv, următoarele două negative

În urmă cu câteva zile, o tânăra a mers la spital pentru a-și face test Covid, necesar pentru a trece vama la greci. După efectuarea testului, cadrele medicale de la Regina Maria au asigurat-o că rezultatul va fi gata până când va ajunge la granița cu Grecia. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat:

“Am dat telefoane peste telefoane, le-am spus că termenul transmis de ei pentru prelucrarea testelor a expirat și că mi-au promis că voi avea testul în timp util. În cele din urmă, după câteva zeci de minute de așteptare, mi l-au trimis”, își începe tânăra relatarea.

Ce a urmat însă, este desprins, parcă, din filmele de groază. La citirea mailului, ea a constatat că testul de Covid este pozitiv.

Rețeaua privată Regina Maria, dată în judecată
Rețeaua privată Regina Maria, dată în judecată

Vrea să dea în judecată spitalul privat

Au urmat câteva minute de șoc, mai ales că femeia nu avea nici cel mai mic simptom, lucrase de acasă, intrase în contact cu puține persoane și se protejase extrem de mult. Rezolvarea a venit, însă, de la polițiștii de frontieră greci:

“M-au văzut că plâng și au făcut tot posibilul să mă liniștească. Mi-au propus să fac un alt test la ei, contra cost. Am acceptat, mi s-au prelevat probe de un medic, apoi am așteptat la vamă, iar rezultatul a fost negativ. Mi s-a explicat că testele sunt extrem de bune, că nu se îndoiesc de rezultatul lor, așa că mi-au permis să intru în Grecia. La Atena am repetat testul, de data aceasta am făcut PCR, iar rezultatul a fost tot negativ”, își continuă tânăra mărturisirea.

Acum, ea este hotărâtă ca la întoarcerea din vacanță să depună plângere la poliție împotriva clinicii cu pricina:

“Nu voi lăsa lucrurile așa, pentru că am tras o sperietură zdravănă. Nu vreau să treacă și alte persoane prin ceea ce am trecut eu. Am plătit acel test, iar pe deasupra vorbim despre sănătatea unui om. Nu ne putem juca în felul acesta cu rezultatele. Am cerut explicații pentru rezultatul eronat, însă nimeni nu m-a băgat în seamă până acum”, a mai declarat femeia, pentru impact.ro.

Menționăm faptul că am cerut încă de dimineață un punct de vedere oficial al clinicii private Regina Maria, însă, până la ora publicării articolului nu am primit niciun răspuns.

Urmăriți Impact.ro și pe